Nisan 2016 için Playstation Plus oyunları duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Nisan 2016 için Playstation Plus oyunları duyuruldu
Sony’de Playstation Plus üyelerine Nisan ayı boyunca oynayabilecekleri ücretsiz iki oyun geldi…




Oyun pazarının en güçlü isimlerinden olan Sony, Playstation çatısı altında sunduğu, yazılım ve donanım ürünleri ile adından söz ettirirken, oyun konsolu olarak Playstation 3 ile yakaladığı başarıyı, Playstation 4 ile de devam ettiriyor.



Firma ayrıca Playstation Plus üyeleri için de ücretsiz içerikler sunmaya devam ederken şimdi de her ay olduğu gibi Playstation Plus üyelerinin ücretsiz olarak oynayabilecekleri oyunları duyurdu. Buna göre Playstation Plus üyeleri bir ay boyunca ücretsiz olarak Dead Star ve Zombi oyunlarını oynayabilecekler.

Ayrıca PS4 dışında yer alan platformdaki oyunseverler için de bazı önemli yapımlar gelirken, Playstation 3 oyun konsolu için I am Alive ve Savage Moon oyunları sunuluyor. Ayrıca PS Vita için de A Virus Named Tom ve Shutshimi adındaki oyunlar ücretis olarak Nisan ayı içerisinde oynanabilecek.

Oyunlara bakacak olursak eğer, Dead Star oyunu takım tabanlı bir oyun olup, yüzlerce uzay gemisi konfigürasyonu oluşturarak, RPG görünüşünde bir oyun deneyimi sunuyor. Kısa süre içerisinde eğlenceli vakit geçirmek isteyen oyunseverler için tercih edilebilecek bir isim.

Diğer oyun ise Zombi adı ile gelirken, klasik olarak Zombi tarzı oyunlarının oynanış tarzına sahip. FPS olarak zombiler ile kuşatılan bir dünyada hayatta kalma mücadelesine dahil olacağımız bu oyun da grafik açıdan oldukça etkileyici görüntülere sahip.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Nisan 2016 için Playstation Plus oyunları duyuruldu - MaxiCep
 
  • Beğen
Tepkiler: OPYBOBS


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Şu Zombi Fena Sayılmaz En Azından PC Platformunda
 
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Plus üyesiyim ama aylık oyun indirip oynadığımı hatırlamıyorum. :D
 


Üst Alt