Nintendo Switch’te ekran bilmecesi…

Sponsorlu Bağlantılar

TurkishLord

TurkishLord

Üye
    Konu Sahibi
Nintendo Switch’te ekran bilmecesi…

Uzun süredir Nintendo NX koduyla dillendirilen Nintendo Switch nihayet tanıtıldı bilindiği gibi.

Ürünün tanıtım videosu üzerine oyuncu kitlesinin de ikiye bölündüğünü söylemek mümkün ki Nintendo ürünlerinin pazardaki durumu da zaten tam olarak bu şekilde. Ya seversiniz ya da hiç ilginizi çekmez, ortası pek yoktur.

Nintendo Switch’te de durum değişmedi, bir kısım gördüğü her şeyden memnun kalırken diğer oyuncular ürünün ne kadar kullanışlı olduğu ve yenilik olarak sunulan detayların gerçekte ne kadar gerekli olduğu konusunu tartışmaya açtı. Tüm bu tartışmaların arasında ise bazı soru işaretleri var, bunların başında da cihazın ekranı geliyor.

Nintendo’nun tüm taşınabilir konsollarında dokunmatik ekran bir standart bilindiği üzere. Nintendo DS, 3DS ve Wii U’dan alışık olduğumuz bu durumun Nintendo Switch’in kocaman ekranında da devam etmesi yönüde bir beklenti var haliyle.

Burada şöyle bir durum söz konusu, Nintendo bu ekranın dokunmatik olduğu veya olmadığı yönünde herhangi bir bilgi paylaşmış değil. Firmaya bu konu sorulduğunda da şu an için açıklanacak bir şey olmadığı ve ilerleyen duyurularda bu konu hakkında bilgi verileceği kaydedilmiş durumda.

Oynanışı ne kadar etkileyeceği veya ekran dokunmatik olmazsa bunun bir eksi sayılıp sayılmayacağı konusunda şimdilik bizim de kafamız karışık, bekleyelim görelim bakalım.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Alıntı.
 

Benzer Konular

Dark-Evil
Cevap
0
Görüntüleme
2K
Dark-Evil


Üst Alt