Nexus Sailfish / HTC S1 akıllı telefon detaylanmaya devam ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Nexus Sailfish / HTC S1 akıllı telefon detaylanmaya devam ediyor
Yıllardır ülkemizde nexus göremiyoruz desek yeridir sanırm :ehe umarım bu sefer olacak

Google, akıllı telefon pazarında Nexus adındaki cihazlar ile dikkatleri üzerine çekerken, bu cihazlar şimdiye kadar hep farklı üreticiler üzerinden gelirken, son olarak geçtiğimiz sene LG üretimi Nexus 5X ve Huawei üretimi Nexus 6P pazara sunulmuştu.



Bu sene ise HTC tarafından üretilecek olan Nexus modellerin pazara sunulması bekleniyor. Tayvan kökenli firma hatırlanacağı üzere geçtiğimiz 2014 senesinde Nexus 9 adındaki tabletin üretimini üstlenmişti. O zamandan bu yana Google cephesinden yeni bir Nexus tablet gelmiş değil.

Google cephesinde yeni Nexus akıllı telefonlar Marlin ve Sailfish adı ile yer alırken, HTC cephesinde iseM1 ve S1 olarak geliştirilmeye devam etmekteler. Şimdiye kadar cihazların ekran büyüklükleri, yonga seti ve kamera gibi donanım özellikleri hakkında bilgiler gelirken, şimdi de sızdırılan S1 build.prop dosyası üzerinden bazı doğrulamalar geldi.

Nexus Marlin M1 akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD çözünürlükte dokunmatik ekran ile geliyor. Akıllı telefonun Qualcomm'un Snadpragon 820 yonga setinden güç alacağı ve ayrıca 4GB sistem belleği içereceği kaydedilmekte. Ayrıca Nexus MArlin M1 12MP arka kamera ve 8MP ön kamera ile sunulacak.

HTC Sailfish S1 ise 5.2" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel HD çözünürlükte ekran ile gelecek. Ayrıca diğer model gibi Qualcomm Snapdragon 820 yonga setinden güç alacak.
Nexus Sailfish / HTC S1 akıllı telefon detaylanmaya devam ediyor
 


Üst Alt