Nedense Hiç Unutmam .. Sizde Unutmayın!

Sponsorlu Bağlantılar

Jan

Jan

Üye
    Konu Sahibi
Nedense Hiç Unutmam .. Sizde Unutmayın!
Sevgili din kardeşlerim.. Öncelikle Hak teala dan günahlarımızın affını diler Arakan ve diğer müslüman kardeşlerimizin yaşadığı ülkelerde ki zulümler için yine Alemlerin Rabbi olan Allah tan mağfiret ve sabır dilerim. Elinizden birşey gelmiyor ise en azından dua ediniz..

Asıl konumuz ;

Camilerde cemaat ile namaz kılan kardeşlerim Rabbim yapmış olduğunuz ve yapacağınız ibadetleri kabul ve makbul eylesin.. Unutmadığım bir şey var bunu sizler ile paylaşmak istiyorum . Bu aslında sizinde bildiğiniz bir iş fakat uygulamaya gelince çoğumuz bunu es geçiyor unutuyor veya umursamıyoruz. Hepinizden ricamdır, Cemaat ile kılınan namazlarda her köşede uyarı olmasına rağmen ''LÜTFEN CEP TELEFONLARINIZI KAPATINIZ'' uyarısına davet ediyorum sizleri.. Abicim her namaz da ben o telefon müziklerini dinlemek zorunda mıyım veya tüm cemaat ?
İnsanların insanlara saygısı bunu pekâla herkes biliyor yahu be adam ALLAH u teala yada mı hiç saygın yok şu telefonu sessiz e almaktan vazgeç ! kapat yaa kapat dünya ile 5 dk ilişkini kes ! Hayır kötü bir şey söylüyor isem anlarım biraz daha dikkat etsek namazlarımız fevkalade olacak ALLAH ın izni ile. Bu duruma çok sinirleniyorum hakkınızı helal edin lütfen ve ''LÜTFEN CEP TELEFONLARINIZI KAPATINIZ'' cemaate uyunuz. Lillahi teâla'l Fatiha.
 


Üst Alt