N70 e tomtom navigasyon var mi?

Sponsorlu Bağlantılar

vahitbudak

Üye
    Konu Sahibi
N70 e tomtom navigasyon var mi?
merhaba arkadaslar, avrupa iskandinav ulkeleri icin N70 e uyumlu navigasyon programi var mi acaba? varsa nereden bulabilirim?
tesekkurler
 


dj_falcon

dj_falcon

Üye
zannetmiyorum n70 için navigasyon olacagını
 

TGOD

Üye
olmaz mı ya smart2go ve tomtom war ...

--------------- Ekleme ---------------

web sitesi buradan temin edebilirsin.
 
Necron43

Necron43

Üye
Cep Telefonları Genel >


Navigation=Symbian or Java

N70 icin Navigation Programmlar ve Bilgi orda !
 
paradox15

paradox15

Üye
merhaba arkadaslar, avrupa iskandinav ulkeleri icin N70 e uyumlu navigasyon programi var mi acaba? varsa nereden bulabilirim?
tesekkurler

Eğer isterseniz N 70 için olan her iki programı adresinden indirebilirsiniz…
 

nomexx

Üye
bu n70 lere navıgasyon bulamıcazmı ya yardımedersınız sevınırım yada nasıl yapıldıgını anlatsanız?
 
kur

kur

Üye



--------------- Ekleme ---------------

Gps Aygıtı Olmadan Haritaya Bak ( Nokia Maps ):oke:

Nokianın bu uygulaması ile Gps özelliği olmayan telefonlara bu özellik kazandırılmaya çalışılmış. Peki yer bildirme özelliği nasıl sağlanıyor derseniz harita üzerinde bir noktadayken SMS aracılığı ile yerinizi gönderebiliyorsunuz. Ama SMS ya da GPRS kullanmadan mevcut harita üzerinde heryeri dolaşıp bilgi alabiliyorsunuz. Şu an sadece İstanbul ve Ankara haritaları mevcut ve bu haritalar yeni eklendiği için güncel haritalar.

Programın en güzel özelliği gitmek istediğiniz bir yer için önce başlangıç noktası sonra varış noktası seçip nasıl gitmek istediğnizi belirtiyorsunuz (yay veya araba ile) daha sonra program size animasyon olarak yani harita üzerindeki caddelerden gerekli bilgileri vererek devvam ediyor ve varış noktasına ulaşıyor.

Ayrıca program haritaları telefona yüklemek için kart okuyucu istiyor. Yani programın çalışması için hafıza kartınızı kart okuyucuya takıp pc ye takmanız lazım. Program hafıza kartını tanıyor ve o şekilde haritayı karat atıyor.Şimdi nasıl halledeceğimizi anlatayım.

Destekleyen Modeller: n70 n72 n73 n93i 6110navigator 6120 classic

1. adresine giriyoruz ve indiriyoz.tele.kurunn. Alttaki linkte bulunan MAPS LOADER ise haritayı telefona yüklemek için kullanılan yazılım. Bunu da pc ye kuruyoruz.
Eğer isterseniz N 70 için olan her iki programı


9096 KB adresinden indirebilirsiniz...

2.Önce Pc yazılımını pc ye kuruyuoruz ve masaüstüne Map Loader simgesi geliyor. Açıyoruz ve bu uyarı geliyor
Ok deyip geçiyoruz (buarada hafıza kartını kart okuyucu ile pc ye takmış olmamız gerek)

3. Map LOader açışıyor ve bize mevut kıtaları sunuyor. Burada en altta Europe haritasının önündeki ok a basıyoruz. + ya basarsak tüm avrupayı yükleriz. Ok a basınca ortada bir liste daha açılıyor ve burada altlarda Türkiye seçeneğinin önündeki + işaretine basıyoruz ve Türkiye haritası sağda lsiteye ekleniyor.
4. Yüklendiğine dair uyarı geliyor ve bitince ok e basıyoruz.
Pc ile burda işimiz bitti. Şimdi telefona gidiyoruz programı açıyoruz. İlk açılışta biraz uzun sürebilir açılması endişe etmeyin. Program açılınca ilk iş Seçenekler/Ayarlar/Şebeke den şebeke kullanımını kapatın eğer yer bildirimi yapmak istemiyorsanız. Ayrıca açılışta bluetooth ile pc nize bağlanmak isteyebilir. Ben bağlandım ve bi seferde bğlanmadan denedim. Pek bi faydasını göremedim. Sanırım bu özellik bluettoth ile çalışan Gps modüllerini bulması için.Bunu da geçtik.Açılışta dünya haritası gelecek ,joystick ile istediğimiz yere gidiyoruz. * tuşu ile yakınlaşıp # tuşu ile uzaklaşıyoruz, 0 tuşuna basarak 2 boyutlu veya 3 boyutlu gezebilirsiniz

Benim en begendigim özelliği yukarıda da belirttiğim gibi animasyonlu gösterim. Harita üzerinde Seçeneğe basıp ROTA BELİRLE ye geliyorsunuz. Başlangıç konumuna tıklayıp Haritadan diyoruz. Haritada istedigimiz yere tıklıyoruz. Sonra aynısını varış noktası iç.inde yapıyoruz.Sonra ROTAYI GÖSTER diyoruz,mesafeye göre önce hesaplama yapıyor. Sonra tekrar Seçeneğe basıp SİMULASYONU BAŞLAT diyoruz ve başlıyoruz gezmeye

Programı kurcaladıkça göreceğizki haritaı gezerken eğer istersek her tüelü sinema, restoran, kamu kuruluşu, hastane vs gibi yerleri de gösteriyor işaretle ve üzerine gelince adres ve telefon bilglerni de veriyor...
Alıntıdır....


--------------- Ekleme ---------------

Gps Aygiti Olmadan Haritaya Bak ( Nokia Maps )

Nokianin bu uygulamasi ile Gps özelligi olmayan telefonlara bu özellik kazandirilmaya çalisilmis. Peki yer bildirme özelligi nasil saglaniyor derseniz harita üzerinde bir noktadayken SMS araciligi ile yerinizi gönderebiliyorsunuz. Ama SMS ya da GPRS kullanmadan mevcut harita üzerinde heryeri dolasip bilgi alabiliyorsunuz. Su an sadece Istanbul ve Ankara haritalari mevcut ve bu haritalar yeni eklendigi için güncel haritalar.

Programin en güzel özelligi gitmek istediginiz bir yer için önce baslangiç noktasi sonra varis noktasi seçip nasil gitmek istedignizi belirtiyorsunuz (yay veya araba ile) daha sonra program size animasyon olarak yani harita üzerindeki caddelerden gerekli bilgileri vererek devvam ediyor ve varis noktasina ulasiyor.

Ayrica program haritalari telefona yüklemek için kart okuyucu istiyor. Yani programin çalismasi için hafiza kartinizi kart okuyucuya takip pc ye takmaniz lazim. Program hafiza kartini taniyor ve o sekilde haritayi karat atiyor.Simdi nasil halledecegimizi anlatayim.

Destekleyen Modeller: n70 n72 n73 n93i 6110navigator 6120 classic

1. adresine giriyoruz ve indiriyoz.tele.kurunn. Alttaki linkte bulunan MAPS LOADER ise haritayi telefona yüklemek için kullanilan yazilim. Bunu da pc ye kuruyoruz.
Eger isterseniz N 70 için olan her iki programi


9096 KB adresinden indirebilirsiniz...

2.Önce Pc yazilimini pc ye kuruyuoruz ve masaüstüne Map Loader simgesi geliyor. Açiyoruz ve bu uyari geliyor
Ok deyip geçiyoruz (buarada hafiza kartini kart okuyucu ile pc ye takmis olmamiz gerek)

3. Map LOader açisiyor ve bize mevut kitalari sunuyor. Burada en altta Europe haritasinin önündeki ok a basiyoruz. + ya basarsak tüm avrupayi yükleriz. Ok a basinca ortada bir liste daha açiliyor ve burada altlarda Türkiye seçeneginin önündeki + isaretine basiyoruz ve Türkiye haritasi sagda lsiteye ekleniyor.



4. Yüklendigine dair uyari geliyor ve bitince ok e basiyoruz.


Pc ile burda isimiz bitti. Simdi telefona gidiyoruz programi açiyoruz. Ilk açilista biraz uzun sürebilir açilmasi endise etmeyin. Program açilinca ilk is Seçenekler/Ayarlar/Sebeke den sebeke kullanimini kapatin eger yer bildirimi yapmak istemiyorsaniz. Ayrica açilista bluetooth ile pc nize baglanmak isteyebilir. Ben baglandim ve bi seferde bglanmadan denedim. Pek bi faydasini göremedim. Sanirim bu özellik bluettoth ile çalisan Gps modüllerini bulmasi için.Bunu da geçtik.Açilista dünya haritasi gelecek ,joystick ile istedigimiz yere gidiyoruz. * tusu ile yakinlasip # tusu ile uzaklasiyoruz, 0 tusuna basarak 2 boyutlu veya 3 boyutlu gezebilirsiniz

Benim en begendigim özelligi yukarida da belirttigim gibi animasyonlu gösterim. Harita üzerinde Seçenege basip ROTA BELIRLE ye geliyorsunuz. Baslangiç konumuna tiklayip Haritadan diyoruz. Haritada istedigimiz yere tikliyoruz. Sonra aynisini varis noktasi iç.inde yapiyoruz.Sonra ROTAYI GÖSTER diyoruz,mesafeye göre önce hesaplama yapiyor. Sonra tekrar Seçenege basip SIMULASYONU BASLAT diyoruz ve basliyoruz gezmeye

Programi kurcaladikça görecegizki haritai gezerken eger istersek her tüelü sinema, restoran, kamu kurulusu, hastane vs gibi yerleri de gösteriyor isaretle ve üzerine gelince adres ve telefon bilglerni de veriyor...




Alintidir....
 
aydoğdu43

aydoğdu43

Üye
Kardeşim herkes birbirinden alıntı yapıyor zaten ama kimse bakmıyor acaba çalışıyormu diye..! :@
ben indirdim N70 te denedim olmuyor. Nokia maps yüklenmiyor bile, dosya bozuk uyarısı veriyor
 
kur

kur

Üye
Biz yukledik calisiyor...alintiya gorede denedik...
Telefonuna once 1.2 kur kuruluyorsa 2.0 kurma ..





burdaki linklerden biri N70 de kurulmuyorsa .format at veya surumunu yukselt..
tesekkuru unutma..
:bye2:
 

TheKnn

Üye
aga ful dosya bozuk dedi o nolcak formatmı atmam lzım şimdi:):(:(:(:(:(:(
 

pierrefermat

Üye
ben n70 de denedim .çalışıyor. problem yok.!
 
ffatihh23

ffatihh23

Üye
bende denedim çalışıyorda navigasyon olarak kullanamıyorsun boş haritaya bakıp duruyorsun
 

aslann007

Üye
cadde sokak göstermiyor mu bir türlü map loader ile hafıza kartına atamadım tele programı kurdum onda sorun yok yapanlar nasıl yaptığını açıklasın..
 


Üst Alt