Mourinho: "Harika bir teknik adam olduğumu düşünüyorum"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mourinho: "Harika bir teknik adam olduğumu düşünüyorum"
Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, kendisinin çok iyi bir teknik direktör olduğunu düşündüğünü ve emekli olup geçmişine baktığında gurur duyacağı işler görmeyi umduğunu söyledi.

Audi Magazine'e konuşan Portekizli teknik adam, dünyadaki teknik direktörler arasında önemli bir isim olduğunu düşündüğünü söyledi.

"Kendi hakkınızda konuşmanız her zaman kolay değil çünkü insanlar kendinizi beğenmiş olduğunuzu düşünebilir." diyen Mourinho, yine de bugüne kadar yaptıklarından gurur duyduğunu ve çok iyi bir hoca olduğunu düşündüğünü belirtti.

Şu sıralar Real Madrid'in La Liga şampiyonluğunu garantilemeye çalışan teknik adam, böylece üç farklı kulüple Şampiyonlar Ligi'ni kazanan ilk teknik direktör olmanın da yollarını arıyor.

20 yıl sonra kendisini mesleğinin zirvesinde göreceğini düşündüğünü söyleyen Mourinho, "Kariyerimi 65 ya da 70 yaşında bitirmeyi planlıyorum, o güne kadar da futbol hayatımın bir parçası olmayı sürdürecek. Oyunculuktan ya da teknik direktörlükten istifa edip, yine de istediği gibi yaşayamayan insanlardan olmak istemiyorum." diye ekledi.

Mourinho, bugünlerde takımını Pazar günü Sporting Gijon ile Santiago Bernabeu'da oynayacakları maça hazırlıyor.
 


atoubo

atoubo

Üye
Bence Dünyanın En İyi TEknik Adamı, Adamın Hammaddesisin Mourinho
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bence en iyisi kuşkusuz Alex Ferguson
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt