Motorola, Yeni Akıllı Telefon Tanıtım Etkinliği için Davetiye Göndermeye Başladı

Sponsorlu Bağlantılar

Murat Alper

Murat Alper

Moderator
    Konu Sahibi
Motorola, Yeni Akıllı Telefon Tanıtım Etkinliği için Davetiye Göndermeye Başladı
Lenovo bünyesinde yoluna devam eden Motorola, Yeni tanıtım etkinliği için basın mensuplarına davetiye göndermeye başladı.

Günlerdir hakkında bir çok iddia ortaya atılan Motorola Moto G4 ve Moto G4 Plus'ın tanıtım tarihi nihayet belli oldu. Son günlerde gerek görselleri gerekse de internete sızdırılan teknik özellikleri ile haberlere konu olan Motorola Moto G4 ve Moto G4 Plus, 17 Mayıs tarihinde Hindistan'da düzenlenecek olan basın toplantısında tanıtılabilir.
Motorola basın davetiyelerini göndermeye başladığı ve 17 Mayıs tarihinde Hindistan'ın Yeni Delhi eyaletinde düzenleyeceği etkinlikte büyük ihtimalle yeni akıllı telefonları Moto G4 ve Moto G4 Plus'ın tanıtımını yapacak. Öte yandan basın davetiyesinde bulunan "bunu kaçırmak S ç istemezsiniz " notu da dikkat çekiyor. Üçüncü nesil Moto G modeli de geçtiğimiz yıl Haziran ayında yine Hindistan'da tanıtılmıştı.

Moto G4/ Moto G4 Plus Özellikleri:
  • 5.5-inch Full HD ekran
  • 16GB of internal storage
  • MicroSD kart desteği
  • Moto G4: 13MP arka kamera
  • Moto G4 Plus: 16MP Arka kamera
  • Moto G4 Fiyatı: 240 Euro
  • Moto G4 Plus Fiyatı: 280 Euros
Motorola Moto G4 Plus, ön yüzündeki home tuşu üzerinde parmak izi tarayıcısı ile gelecek fakat Moto G4 modelinde bu özellik sunulmayacak. Her iki cihaz da metal çerçeveye ve arka türünde plastik kapaklı tasarımla geliyor. Daha önce gelen bilgilere göre her iki cihaz da 5.5 inç büyüklüğünde ekran ve 16GB dahili depolama alanına sahip olacak. Moto G4 13MP arka kamera ile gelirken Moto G4 Plus ise 16MP arka kameraya sahip olacak.

Moto G4 ve Moto G4 Plus, Beyaz ve Siyah renk seçenekleri ile Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi yüklü olarak satışa sunulacak. Moto G üçüncü nesilde olduğu gibi bu iki cihazda da değiştirebilir arka kapak seçeneği ile kişiseştirme imkanı sunulacak.

Motorola, Yeni Akıllı Telefon Tanıtım Etkinliği için Davetiye Göndermeye Başladı
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Fiyati Düşürmeli
 


Üst Alt