Minik Irmak'ın Katili, Cinayeti Müge Anlı'nın Programında İtiraf Etti

Sponsorlu Bağlantılar

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Minik Irmak'ın Katili, Cinayeti Müge Anlı'nın Programında İtiraf Etti
Manisa'nın Alaşehir ilçesinde evlerinin önünde oynarken ortadan kaybolan 3,5 yaşındaki Irmak Kupal'ın bulunabilmesi için birkaç gündür polisler tarafından arama çalışması yapılıyordu. Televizyoncu Müge Anlı da küçük Irmak'ı bulmak için ekibiyle birlikte olayı araştırıyordu.

Anlı'nın küçük Irmak'ı kaçırdığından şüphelendiği Himmet A. program sırasında cinayeti itiraf etti. Küçük kıza tecavüz ettikten sonra öldürüp, Sarıkız Çayı'nın kenarına attığını itiraf eden ve stüdyoya gelen polisler tarafından gözaltına alınan Himmet A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, çayın çevresindeki geniş alanda özel eğitimli köpeklerle arama çalışması başlatıldı. Ekipler şu ana kadar küçük Irmak'ın izine rastlayabilmiş değil...


 


DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bir İnsana Varsa Dinini Öğretmezsen Böyle Olur.Yemin Ediyorum Böyle Bir Rezillik Olamaz Nasıl Bir Ülke Olduk.3 Yaşında Çocuk Nedir? Bu Şey Çocuğu Hapise Girse Temizlerle Bunu Merak Etmeyin.Şu Münevverin Katiline Yapıldığı Gibi Birisi Bunun Faturasını Kesecektir Ama Bu Şey Çocuğuna İdam Şart Ancak Bu Şekilde Akıllanırlar.
 
  • Beğen
Tepkiler: 'Şeref'
Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
3 yaşındaki nedir gerçekten yuh
 
Baydırman

Baydırman

Moderator
:sahan:
 

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İnsanlıktan nasibini almamış diyecem ama bunun yaptığını hayvan bile yapmaz.. En ağır cezayı alır inşAllah ..
 
  • Beğen
Tepkiler: minoo


Üst Alt