• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

Microsoft Türkiye stajyer arıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Microsoft Türkiye stajyer arıyor!
Microsoft Türkiye'de staj yapmak isteyen teknolojiye meraklı öğrenciler, Microsoft’un staj programı Talent Explorer’a başvuruda bulunabiliyor.

Talent Explorer programında staja kabul edilecek öğrenciler, çeşitli sınav ve uygulamalardan geçiyor ve başarılı olan öğrenciler stajyer olarak değerlendiriliyor.

2014 yılı ağustos ayında başlayacak Talent Explorer, staj döneminde 25 stajyeri istihdam etmeyi planlıyor. Microsoft Türkiye, staj politikası gereği üniversitelerin 3’üncü ve 4’üncü sınıf öğrencileri arasından alımları gerçekleştiriyor.

Talent Explorer stajlarını bitiren kişiler, Microsoft’un global yeni mezun programı ‘Microsoft Academy for College Hires’ (MACH) programına da katılma imkanı kazanıyor.

Programa katılanların uzun süreli kariyer planı ve eylemlerini yapabilmeleri için onlara gerekli bilgileri sağlayan MACH programı, 2 yıllık bir süreçte tamamlanıyor. Program, katılımcıları kendilerine uygun uzmanlık alanına yönlendirmeyi ve onların kariyer gelişimlerini desteklemeyi amaçlıyor. Katılımcıların Microsoft’a daha çabuk adapte olmasını sağlamakla birlikte tüm dünyadaki MACH’ları ve programdan mezun olanları küresel bir ağ ile birbirlerine bağlıyor.

Microsoft’uni ile birlikte çalışma ve öğrenme fırsatına sahip olacak öğrenciler, 30 Nisan’a kadar buradan başvuruda bulunabilirler.
 


Silinen Üye 2313801

Kapalı Hesap
Güzelmii
 

MaxipmaN

Üye
süre bitmiş
 
blackcat67

blackcat67

Üye
hadi be bi heycanlan girdim sayfaya tüh kaçırdık note 3 alcaktım paraylan :D
 
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
Çalışmak çok güzel olur

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
 
iOSunEzgisi

iOSunEzgisi

Üye
Üniversite öğrencileriyle sınırlandırmaları kötü olmuş , öğrenci dışında da teknolojiyle yakından ilgilenen her daldan insan var Türkiye'de .
 
  • Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation ve The Shadow
İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
Harbiden de çalışmak iyi olurdu :pro:

 


Üst Alt