Haber Microsoft Android İçin Next Lock Screen Uygulamasını Yayınladı!

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
    Konu Sahibi
Microsoft Android İçin Next Lock Screen Uygulamasını Yayınladı!
Microsoft, yazılım alanındaki tecrübesini rakip platformlarda da konuşturmaya devam ediyor.

Microsoft, mobil sektörde Windows Phone platformu ile mücadelesini sürdürürken rakipleri için uygulama yayınlamaya da devam ediyor. Özellikle Android platformunu hedef alan Microsoft, Nokia X serisi cihazlarıyla bu konuda bir alt yapı oluşturmayı ve yeni kullanıcıları Windows Phone arayüzüne alıştırmaya çalışıyor.



Nokia X serisinde kullanılan Android tabanlı X Software Platform Nokia tarafından geliştirilmiş ve Fast Lane ara yüzü Windows Phone Modern ara yüzüne benzerliğiyle dikkat çekmişti. Nokia X Software Platform arayüzünün önemli bir özelliği olan Kilit Ekranı uygulaması şimdi de Microsoft tarafından Android uygulama mağazasında yayınlandı.

Microsoft Garage projesi kapsamında Google Play Store’da yerini alan Next Lock Screen uygulaması hızlı uygulama başlatma ve bilgiye hızlı ulaşımın yanında zaman içinde kullanıcı alışkanlıklarını öğrenerek kişiye özel olarak şekilleniyor. Temel Özellikler:

  • Takvim: Hızlı Göz Atma özelliğiyle yaklaşan toplantılar, toplantıların konum bilgileri ve etkinliklere dair planlamalar yapabilirsiniz.
  • One swipe to dial: Next Lock Screen, tek sürüklemek hareketiyle açılan PİN ekranından hızlı arama ya da konferans görüşme yapmanıza olanak sağlar.
  • Hızlı uygulama başlatma: Hareket halindeyken, evde veya iş yerinde, Next Lock Screen bulunduğunuz yere göre en çok kullanılan uygulamaları gösterir ve uygulamalara hızlı erişim sağlar.
  • Karar senin: Konumınuza bağlı olarak arkaplan değişimini sağlayarak gün boyunca kilit ekranı arka planı dinamik olun.





Uygulamaya şimdilik Türkiye üzerinden Googüle Play Store erişimi bulunmuyor. Ücretsiz olan Microsoft Next Lock Screen uygulaması Google Play Store linkine ulaşabilirsiniz

https://www.maxicep.com/forum/attachments/next_lock_screen-apk.190204/
 

Ekli dosyalar



M.F.E

Üye
Link çalışmıyor.
 

M.F.E

Üye
Teşekkürler
 
  • Beğen
Tepkiler: hasan3472ty

furkankaya559758

Üye
Yükleyip deniyorum. Güzeldir inşallah.
 
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
teşekkürler deneyelim :)
 
212celal

212celal

Üye
Teşekkürler
 
AHKE

AHKE

Üye
teşekkürler
 
Seglopsi

Seglopsi

Üye
MS android için uygulama yapacağına WP için yeni özellikli uygulamalar geliştirmeli bence.
 
NEXUS

NEXUS

Üye
ios çakması olmuş ve saçma yükledm beğenmedim.
 


Üst Alt