MHRS Mobil_v1.1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
MHRS Mobil_v1.1
MHRS Mobil_v1.1




T.C. Sağlık Bakanlığı’nın sunduğu “Hastane Randevu Merkezi” mobil uygulaması, Android telefonunuz ve tabletiniz için özel olarak tasarlanmış olup, hem uygulamanın kendisi hem de randevu almak ücretsizdir. Uygulamanın kısa adı “MHRS Mobil” dir.MHRS Mobil ile tüm Türkiye’de Sağlık Bakanlığına bağlı Devlet Hastaneleri, Ağız ve Diş Sağlığı Hastaneleri ve Merkezleri (ADSH, ADSM) için vatandaşların, istedikleri hekimden ve belirledikleri uygun olan tarihe randevu almaları sağlanır.

Bundan böyle hastanelerde uzun sıralar beklemenize gerek yok. MHRS Mobil uygulaması yardımı ile kolay ve hızlıca muayene randevusu alabilir ve aldığınız randevuları buradan takip edebilirsiniz. Randevu gününü, saatini, ve hekiminizin o gün hastanede görev yapıp yapmadığını öğrenebilir, gidemeyeceğiniz randevularınızı buradan iptal edebilirsiniz.

Hastane Randevu Merkezine ulaşmak için ayrıca internet üzerinden adresini kullanabilir ya da ALO 182 MHRS Çağrı Merkezini arayarak kendinize ve yakınlarınıza randevu alabilirsiniz.








 
  • Beğen
Tepkiler: martech2
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt