MHK Başkanı Oğuz Sarvan

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
MHK Başkanı Oğuz Sarvan
MHK Başkanı Oğuz Sarvan



Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu bugün İstanbul’da yapacağı toplantıda kararı açıklayacak.

MERKEZ Hakem Kurulu Başkanlığı’na FIFA kokartlı eski hakemlerden Oğuz Sarvan’ın getirilmesi kesinlik kazandı. Futbol Federasyonu, en önemli kurullarda biri olan Merkez Hakem Kurulu için Oğuz Sarvan’ın adı üzerinde tam mutabakata vardı. Türk futbolu için yeni bir sayfa açtıklarını belirten Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, yıpranmamış ve başarılı bir isim olması nedeniyle Oğuz Sarvan’da karar kıldı.

Sarvan’ın bu göreve getirilmesinde eski hakem olan AKP Antalya Milletvekili Abdurrahman Arıcı önemli rol oynadı. Arıcı, federasyon yönetim kurulu üyeleri ile tek tek görüştü ve "Türk hakemliğini ayağa kaldıracak isim Oğuz Sarvan’dır" dedi.

Karar bugün açıklanacak

Bu arada federasyon yönetim kurulu üyesi Serdar Güzelaydın, iddia edildiği gibi Sabri Çelik’i değil, Oğuz Sarvan’ı desteklediğini bildirdi. Levent Kızıl ise "Benim için önemli olan o olmuş, bu olmuş değil, Türk futboluna en iyi şekilde hizmet yapacak insanın bu göreve getirilmesidir. Beni isimler ilgilendirmiyor" dedi. Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu bugün İstanbul’da yapacağı toplantıda Oğuz Sarvan’ın MHK Başkanlığı ile ilgili kararını açıklayacak.

Toplantıda ayrıca Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu ve Tahkim Kurulu başkanları da belirlenecek. Disiplin Kurulu’na Adnan Türkkan’ın, Tahkim Kurulu’na ise Tanju Güvendiren’in getirilmesi bekleniyor.

Hürriyet


 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt