mesleki açık öğretim çıkmazı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LoveInTheDark

Üye
    Konu Sahibi
mesleki açık öğretim çıkmazı
slm arkadaşlar ben lise3 te 2 kez(devamsızlık ve disiplinden)sınıfta kalarak örgün eğitim hakkımı kaybettim 3 yıllık sistemdeydim oysaki ne yazık.mezun olabilmek için tek şansımın açık öğretim olduğunu söylediler ancak gelin görünki mobilya ve dekorsyon bölümünün açılmış bir grubunu bulamadım ne eskişehirde ne ankara ne bilecik ne kütahya gezmekten yoruldum.geçen gün halk eğitimi aradım konuştum size sorum şu bölüm/alan değişikliği yapabilirmiyim hadi yaptım diyelim bunun ortak dersi alan dersi falan var nasıl olur kafam çok karışık lütfen Allah aşkına yardım edin aydınlatın beni.tşk şimdiden
 


Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Mesleki Açık Öğretim'de bölüm seçme özgürlüğün var. İstediğin bölümü okuyabilirsin. Hatta dilersen düz lise de okuyabilirsin. Mesleki açık öğretim okuyanlar haftasonları meslek dersleri için örgün eğitim görürler.
 

LoveInTheDark

Üye
    Konu Sahibi
Ben şimdi bilişi teknolojilerine geçtim 3 yıl öğrenim görücem şuan bi işe giremiyorum.Çünkü bunun yüzyüze eğitim dönemleri nasıl olur bilmiyorum.Hafta içi her kaşma dedi görevli memur ama benim bildiğim 3.dönemde yani 3.sınıfta başlıyor diye biliyorum bu konu çok karmaşık biraz daha açıklarsan çok makbule geçer şimdiden tşk ederim iyi bayramlar.
 
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Teşekkür ederim.

Mesleki açık öğretim hakkında benim de bildiklerim çok sınırlı... :bilmem:
 
horozkentli_

horozkentli_

Üye
dostum seninle aynı durumda bende varım bende meslek lisesi mobilya dekorasyon bölümü lise 3 ten terkim 3 yıllık sistemdeydim herşey aynı yani bende araştırdım bölümümü denizli afyon aydın izmir burdur da bende bulamadım yok o yüzden ben hala bekliyorum eğer herrhangi bir bilgin olurda haber verirsen sevinirim şimdiden teşekkürler denizliden sevgiler
 

SENAMA

Üye
ben de açıklisede okuyorum. 4 sene oldu. herşey sorun kitap gelmez kayıt tarihleri haberimiz olmadan geçer okuyacacağın bölüm yok. 1 ayda 11 kitap verirler. birde eğitim teknolojilerine bağlı . beceriksiz insanların eline yönetim veriliyorrrrr.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt