Meizu Pro 7 akıllı telefonun canlı görselleri göründü

Sponsorlu Bağlantılar

Emre

Üye
    Konu Sahibi
Meizu Pro 7 akıllı telefonun canlı görselleri göründü
Çin'in yükselen yıldızlarından bir tanesi olan Meizu yeni akıllı telefon modelleri bu sene adından söz ettirirken, geçtiğimiz gün firma ilk akıllı saatini gün yüzüne çıkardı. Bu akıllı saat, Meizu Mix adı ile gelirken, eski ve yeniyi bir araya getiriyor. Akıllı saat, diğer modellerde yer alan dijital ekranların aksine analog göstergesi ile dikkat çekmekte.



Diğer taraftan bir süredir Meizu'nun yeni bir akıllı telefon modeli hakkında bilgiler gelmekte. Meizu Pro 7olarak adlandırılacağı kaydedilen bu yeni akıllı telefonun dün render görselleri ortaya çıkmıştı ve şimdi de cihazın detaylı bazı canlı görselleri göründü.

Akıllı telefonun yandan ve önden çekilmiş görüntüleri sızdırılırken, açık bir şekilde akıllı telefonun iki yanı kavisli ekranı görülebiliyor. Son dönemde özellikle de Samsung'un edge modelleri ile birlikte kavisli ekranlar popüler olmaya başlarken, Çinli firmalar da bu tasarımda akıllı telefonlar sunmaya başladılar.



Kısa bir süre önce Meizu'nun yeni bir akıllı telefonu AnTuTu'da görünmüştü. Bu yeni cihaz hakkında gelen en önemli bilgi ise akıllı telefonun Samsung tarafından geliştirilen ve Galaxy S7, Galaxy S7 edge ve Galaxy Note7'de de yer alan sekiz çekirdekli işlemcili Exynos 8890 yonga setinden güç almasıydı.

Ancak daha önce Meizu VP'si Pro 7'nin Exynos 8890 kullanmayacağına dair ipuçları vermişti. Bu da firmadan iki farklı akıllı telefonun gelebileceği yönünde ihtimalleri kuvvetlendiriyor.

 

MaxipmaN

Üye
aşırı zamzung çakması olmuş
 


Üst Alt