Meizu Pro 6 Edge ya da Pro 7 kavisli ekran ile sunulabilir.

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Meizu Pro 6 Edge ya da Pro 7 kavisli ekran ile sunulabilir.
Meizu'nun Meizu Pro 6 Edge ya da Pro 7 adı ile sunacağı yeni cihaz bu sene ikinci yarıda sunulacak.



Çin'in önemli akıllı telefon üreticilerinden olan Meizu, Güney Kore devi Samsung tarafından üretilen Exynos yonga setlerini kendi cihazlarında kullanan bir firma ve görünüşe göre, tasarım ile de Samsung'a yönelecek. İddialara göre Samsungûn kavisli ekranlı Edge modellerine benzer akıllı telefon Meizu tarafından sunulacak.



Meizu'nun kavisli ekrana sahip bir üst seviye akıllı telefon modeli üzerinde çalıştığı kaydedilirken, ayrıca bu yeni akıllı telefonun, bu sene bitmeden ikinci yarı içerisinde de pazara sunulacağı kaydedilmekte.

Meizu CEO'su Huang Zhang tarafından sunulan bir görsel üzerinden resmi olarak da doğrulandığını söyleyebileceğimiz akıllı telefon Meizu Pro 6 Edge ya da Pro 7 adı ile satışa çıkabilir. Henüz bu konuda kesin bilgiler bulunmadığını belirtelim.

Yeni akıllı telefonun satış fiyatının ise 450$ civarında olacağı belirtiliyor. Flyme OS 6.0 adındaki Android tabanlı mobil işletim sistemi üzerinde çalışacağı tahmin edilen akıllı telefon ayrıca yazılım olarak daSamsung'u edge modellerinde yer alan benzer özelliklerle sunulacak.

Henüz Meizu cephesinden bu yeni kavisli ekranlı akıllı telefonun donanım özelliklerinin nasıl olacağına dair bilgi ise bulunmazken, ilerleyen günlerde çok daha detaylı bilgilerin firmanın önemli üst seviye yöneticileri üzerinden gelmesini bekliyoruz.

Büyük ihtimalle Meizu, oldukça üst düzey bileşenler ile süsleyerek bu yeni akıllı telefonunu satışa sunacak.




Meizu Pro 6 Edge ya da Pro 7 kavisli ekran ile sunulabilir.
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Böylede Cihaz Tutulmuyorki Arkadaş Birine UZatsan Tespihi Tutar Gibi Altttan Tutup Vericeksin Sanki Servis Yapıyoz :D
 


Üst Alt