Mardin'de 43 aileye konut

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
levasinay

levasinay

Üye
    Konu Sahibi
Mardin'de 43 aileye konut










Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) Mardin'de, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın da desteği ile dul ve çok çocuklu 43 aileye konut yapacağı belirtildi.

AK Parti Mardin Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, gazetecilere yaptığı açıklamada, Mardin- Diyarbakır karayolu güzergahında bulunan alanda TOKİ'nin konut yapacağını, 65 metrekarelik konutların 23 bin liraya mal olacağını söyledi.

Daha önce hayırsever iş adamlarından alınacak yardımlarla hazine arazisine, isimleri belirlenen 43 aileye konut yapılmasının planlandığını ifade eden Şahkulubey, şu bilgiyi verdi:
“Ancak yapılan görüşmeler sonucu öncelikle olarak devletin imkanlarını kullanmak istedik. Konuyu Başbakan Recep Tayip Erdoğan ile paylaştım. Başbakanımız böyle bir projenin hayata geçirilmesi için elinde geleni yapacağı sözünü verdi. Başbakanımız Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile TOKİ'ye gerekli talimatı vererek projenin hayata geçirilmesini istedi. Bunun üzerine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Genel Müdürlüğü 43 aile için konut yardımı kararı verdi.”

Konutların 1 yıl içerisinde bitirilmesinin hedeflendiğini anlatan Şahkulubey, 'ın onayı ile dul ve çok çocuklu 43 ailenin konut sahibi olacağını bildirdi. Şahkulubey, dar gelirli ailelerin de konut sahibi olabilmesi için TOKİ ile yaptıkları çalışmanın sürdüğünü bildirdi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

bydexer
Cevap
0
Görüntüleme
374
bydexer
Usta Şirin
Cevap
0
Görüntüleme
613
Usta Şirin
Haydar
Cevap
3
Görüntüleme
714
Nextman
Doğuş Pertez
Cevap
1
Görüntüleme
491
Nadir


Üst Alt