Mankenlerin Güzellik Sırları | Güzellik Önerileri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Mankenlerin Güzellik Sırları | Güzellik Önerileri
güzellik için ne yapılmalı, güzellik için neler yapılmalı, güzellik için yapılması gerekenler, mankenlerin güzelleri, ünlülerin güzellik maskeleri, ünlülerin güzellik sırları, ünlülerin güzellik sırları 2011

Podyumların taş bebekleri güzellikleri ile adeta baş döndürüyor. Birçok bayan mankenler gibi güzelliğe sahip olmanın çabası içerisindedir. Bazı ufak tefek ip uçları ile sizlerde mankenler kadar güzel olabilirsiniz. Yapmanız gereken tekşey önerileri dikkate almak ve uygulamaktır. Gerisi zaten kendiliğinden gelir.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız


1. Seksi görünümün sırrı kısa saçta gizli. Saçlarınızı kısa kestirerek baş döndüren bir güzelliğe sahip olabilirsiniz. Saçlarınızı doğru şekillendirmeye dikkat edin.
2. Düzenli ve yeterli uyku sayesinde ışıltılı bir güzelliğe sahip olabilirsiniz. Geç saatlere kadar süren eğlenceler için mutlaka gözlerinizi dinlendirmelisiniz. İyi dinlenmediğiniz zaman bu yüzünüze yansır. Kapatıcı kullanmanız bile fayda etmez. Hergün günde 8 saat uyumaya özen gösterin.
3. Gülümseyin... Her kadın güldüğünde güzel olur. Dişleriniz güzelliğinize ışıltı katsın. Bol miktarda havuç ve salatalık tüketin.
4. Kendinizi severek kişisel özelliğinizi ön plana çıkarın. Makyaj yaparken en beğendiğiniz yerinizin ön plana çıkmasına dikkat edin.
5. Doğal da seksi olabilir. Tekrar tekrar dumanlı göz makyajı yaptığınızda ilk etkiyi vermeyebilir. Her zaman makyaj yapmayın, özellikle de geceleri. Birkaç fırça maskara, hafif bir ruj ya da dudak parlatıcı sizin için yeterli olabilir.
6. Kaşlarını aldırmayıp güzel olan birçok kadın var. Sizler eğer kaşlarınızı aldırmaya karar verenlerdenseniz size en uygun kaş modelini seçiniz. Kaşlarınızı fazla inceltmeyin. Kaş alırken büyüten aynalardan kullanmayın. Bu gereğinden fazla tüy almanıza neden olabilir.
 

Ekli dosyalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt