Makyajlı Kangoo Haziran'da Türkiye'de

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Makyajlı Kangoo Haziran'da Türkiye'de



Yeni yüzüyle ve artan güvenlik donanımlarıyla Renault Kangoo Haziran 2013'te müşterisiyle buluşuyor. Hem iş hayatı için, hem de aile seyahatleri için son derece uygun bir alternatif olan araç bu kez iki yeni versiyon ile sunulacak. Günümüzde mevcut olan Life, Zen ve Intens versiyonlarının üzerine eklenecek olan yeni seçeneklerin isimleri ise Extrem ve Business. Böylece Kangoo'nun geniş seçenek yelpazesi iyice hacim kazanarak Energy dCi 75, 90 ve Energy TCe 115 modellerini de içeren benzinli ve dizel motorlarla sunulacak. Seçenekler arasında bir de Energy dCi 110 modeli mevcut. Bu modelin karbondioksit dışa salımı ise kilometrede sadece 115 gram!

Sınıfının en kaliteli versiyonu olacak olan Extrem modeli iki tonda siyah ve koyu metal rengi ön tamponun yanı sıra 15 inç boyutunda ki alaşım jantlar, yan şerit kalıbı, tavan çıtaları ve karartılmış arka camlar ile birlikte geliyor.
Business ise orta halli bir model olarak değerlendirilirken daha çok aracı iş amaçlı olarak kullanan sürücülere tavsiye ediliyor. Bazı mevcut ekipmanlar arasında yokuşta çalıştırma asistanı ile ESC ve geliştirilmiş yol tutuşu, Renault R-Link multimedya sistemi, durdur/başlat özelliği, ESM (Energy Smart Management) ve Bluetooth ile USB girişi destekli yeni bir radyo bulunuyor.
 


by*cambaz

Üye
farlar bildiğin fiorino olmuş :kotu:
 

Benzer Konular

x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
626
x-scarface
x-scarface
Cevap
0
Görüntüleme
557
x-scarface
x-scarface
Cevap
2
Görüntüleme
482
x-scarface


Üst Alt