Lumia 900 Memnuniyeti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MrTech

MrTech

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 900 Memnuniyeti
Yapılan bir araştırmaya göre Amerika’da Nokia Lumia 900 alan kullanıcıların neredeyse tamamı çok memnun ve telefonunu en iyisi olarak görüyor.

Amerika’da Nielsen firmasının yaptığı araştırmaya göre Nokia Lumia 900 satın alan kullanıcılar, telefonlarından oldukça memnun.

Nokia’nın Amerika’da çıkardığı ilk Windows Phone 7 modeli olan Lumia 900, Avrupa’ya çıkan Lumia 800′den bir süre sonra piyasaya çıkmıştı. Lumia 800′e oranla daha büyük ekrana sahip olan Lumia 900′ün kullananların yüzde 96′sının telefonlarından memnun olduğu gözlemlenmiş. Bu gerçekten memnuniyet oranı için oldukça yüksek bir rakam.

İşin ilginci ise yüzde 83′ü beklediğinden de çok iyi bir telefonla karşılaştıklarını belirtiyor.

810 kişiyle yapılan araştırmada kullanıcıların yüzde 95′i telefonuı mutlaka bir arkadaşına tavsiye ediyor. Yüzde 91′i ise telefonunun diğer telefon modellerinden çok daha iyi olduğunu düşünüyor. Hatta bu yüzde 91′in içindeki yüzde 42′lik bir kesim diğer telefonlardan çok çok daha iyi olduğunu belirtiyor. Beklediğimden kötü çıktı diyenlerin sayısı yüzde 1, diğer telefonlardan kötü diyenler ise yüzde 2 oranında kalmış. Ülkemizde de az sayıda yurtdışından getirerek kullanan Lumia 900 sahipleri bulunuyor.

Kaynak: shiftdelete


Yorum:Türkiye'ye Bugünden İtibaren Geldigini Duydum.Ama 920'yi Beklemek Daha İyi :good:
 


MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Konu çok eski ve çok daha önceden Windows Phone bölümünde paylaşıldı. Ek olarak Lumia900 ülkemize gelmedi ve gelmeyecek.
 

zappinger

Üye
900 mu kaldi alan olmaz heralde
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt