Löw Yunanistan maçı için temkinli konuştu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Löw Yunanistan maçı için temkinli konuştu
Almanya Teknik Direktörü Joachim Löw, takımının Euro 2012 yarı finaline çok yakın olmasının söz konusu olmadığını, Yunanistan'ın son derece tehlikeli bir takım olduğunu söyledi.

Almanya, içinde Portekiz, Hollanda ve Danimarka'nın yer aldığı ölüm grubundan dokuz puanla lider çıktı.

bundesliga.de'ye konuşan Löw, "Zor bir gruptan dokuz puan aldık. Bu iyi bir başarı. Fakat mutlaka kendimizi geliştirmeliyiz ve geliştirebiliriz. Grup aşaması final hedefimizdeki basamaklardan sadece biriydi." dedi.

2008 yılının finalisti ve son şampiyonluğunu 1996 yılında elde etmiş Almanya, turnuvaya çok iyi başladı ve çeyrek finaldeki rakipleri olan Yunanistan'a karşı ağır favori olarak görülüyorlar. Yunanistan ise sürpriz bir şekilde A Grubu'nu ikinci bitirdi. Buna rağmen Löw, 2004 şampiyonu Yunanistan'ı küçümsemediğini söyledi.

Löw, "Endişeli olduğumu kabul etmeliyim. Yunanistan çok tehlikeli bir rakip. Derin oynayıp oyunu yavaşlatmaya çalışacaklar. Çok verimli oynuyorlar. Turnuvada üç kez pozisyon yakaladılar ve bunları değerlendirdiler. Bu çok şey anlatıyor. Geçmişten de bildiğimiz üzere kayayı oyar gibi çok iyi defans yapıyorlar." şeklinde konuştu.

Son olarak 2-1 kazandıkları Danimarka maçındaki takımının oyunundan memnun olmadığını söyleyen Löw, son vuruşlarda ve orta sahadaki organizasyonda daha dikkatli olmaları gerektiğini söyledi. Löw, "İleride biraz daha iyi olmalı ve fırsatları değerlendirmeliyiz. Güzel hareket ediyoruz ancak topun hedefi bulduğundan emin olmalıyız. En önemlisi de bazen orta sahada ve defansta önemli boşluklar bırakıyoruz. Cumaya kadar vaktimiz var ve maçımızı da yine Gdansk'ta oynayacağız. Böylece bir yere seyahat etmeye gerek kalmadı ve sadece maça konsantre olacağız." ifadelerini kullandı.
 
yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
almanya yine final oynar tabi kupayı o mu yoksa başka takım mı alır bilmem.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt