Liseli kız okuldan kaçırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Liseli kız okuldan kaçırıldı
Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, lise 1'inci sınıf öğrencisi 16 yaşındaki F.Y.'nin okuldan kaçırıldığı iddia edildi.
03.05.2012 15:24


Kaçırıldıktan sonra telefonla kızının kendisini aradığını söyleyen ve "Kızımı yaşı küçük olduğu için evlenmesine izin vermediğim teyzesinin oğlu kaçırmış olabilir" diyen baba polise şikayetçi oldu.
Olay, dün öğleden sonra Siverek'in Hayriye Mahallesi'nde meydana geldi. Türk Telekom Lisesi'nde öğrenim gören F.Y., babası R.Y.'yi cep telefonundan arayarak, "Baba beni kaçırdılar" dedi. Konuşmanın ardından kapanan telefon sonrası okula giden baba R.Y.'ye, kızının teneffüse çıktıktan sonra derslere girmediği söylendi.
POLİS ÇALIŞMA BAŞLATTIKızına ulaşamayan R.Y., Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kayıp başvurusunda bulundu. Kızının teneffüste okuldan ayrıldığını ve kendisini de telefonla arayarak kaçırıldığını söylediğini anlatan baba R.Y.,"Kızım bilmediğim bir numaradan arayıp kaçırıldığını söyledi. Sonra telefon kapandı. Tekrar aradığım numaraya ulaşamadım. Okuluna gittim, teneffüse çıkıldıktan sonra kızımın derslere girmediği söylendi. Kızımı birkaç ay önce teyzesinin oğlu olan R.Y. istedi. Ancak ben kızımın yaşı küçük olduğu ve okula gittiği için kabul etmedim. Kızımı, evlenmesine izin vermediğim R.Y. ile babası C.Y. kaçırmış olabilir" dedi.
Kızın babasının iddiasının ardından polis, R.Y. ile babası C.Y.'yi evinde bulamadı. Polis, kaçırıldığı iddia edilen F.Y. ile teyzesinin oğlu ve babasının bulunmasına yönelik çalışmasını sürdürüyor.
 
SHS

SHS

Üye
noluyor yahu:hmmm
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt