LG'nin yeni bir akıllısı FCC'de ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
LG'nin yeni bir akıllısı FCC'de ortaya çıktı
LG firmasını severim agresif fiyatlandırma ile ünlüler birde ilk android güncelleme veren firmaların başını çekiyor tabi çok buglu oluyor her zaman geri çekiyor güncellemeyi orası ayrı bir konu :)

Güney Kore'nin Samsung'dan sonra en büyük ikinci akıllı telefon üreticisi olan LG, bu sene yeni modeller sunarken, LG G5 adındaki amiral gemisi başı çekti ve ayrıca giriş ve orta seviyede de oldukça fazla modeller firmadan gelmişti.



Geçtiğimiz sene de bir çok farklı model firmadan gelirken, bunlardan bir tanesi de LG V10 adındaki üst seviye model oldu. Bu akıllı telefon özellikle de çift ekranı ve çift ön kamerası ile dikkat çekerken, askeri dayanıklılık standartlarına da sahipti.

Cihazı hatırlayacak olursak, LG V10 akıllı telefon 5.7" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD ekrana sahip ve ayrıca 2.1" büyüklüğünde ve 160x1440 piksel çözünürlüğünde ikinci bir kamera daha akıllı telefonda yer almakta.

LG V10, gücünü Qualcomm tarafından geliştirilen altı çekirdekli işlemcili Snapdragon 808 yonga setinden alırken ayrıca 4GB sistem belleği ve 32GB / 64GB dahili veri kapasitesi içeriyor. Akıllı telefonun arkasında 16MP kamera bulunuyor ve ön yüzünde de 5MP çift kamera bulunmakta. Batarya ise 3.000mAh olmakta.

Kısa bir süre önce LG'nin V10 akıllısının halefini ilerleyen dönemde V11 ya da V20 adı ile sunacağına dair bilgiler gelmişti ve şimdi de LG'nin bir akıllısı FCC'de sertifikasyon sürecinde ortaya çıkarken, bu cihazın LG V11 ya da V20 olduğu belirtilmekte.

Verizon üzerinden sunulacağı belirtilen bu akıllı telefon LG-VS835 model numarasına sahip. LG V10'nun model numarası ise LG-VS990 olarak gelmişti.
LG'nin yeni bir akıllısı FCC'de ortaya çıktı
 


Üst Alt