Haber LG V20, Snapdragon 820 işlemci ve Kamera Odaklı Özellikleri ile Türkiye'de Satışa Sunuldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
LG V20, Snapdragon 820 işlemci ve Kamera Odaklı Özellikleri ile Türkiye'de Satışa Sunuldu
LG'nin en yeni üst seviye akıllı telefonu LG V20, Türkiye'de yapılan özel lansman ile birlikte tanıtıldı. MIL-STD800 askeri güvenlik sertifikasına sahip LG V20, Türkiye'de satışa sunuluyor.




Optik görsel stabilizasyon (OIS) 2.0, ön ve arka geniş açılı kamera, Hi-Fi Quad DAC ve Android Nougat OS gibi birçok yeni özellik içeren LG V20, İstanbul’da gerçekleştirilen özel bir etkinlikle basın mensupları ve iş ortaklarına tanıtıldı.

http://www.maxicep.com/video/google-pixel-xl-mi-yoksa-lg-v20-mi-daha-hizli
Google Pixel XL mi yoksa LG V20 mi daha hızlı?
LG Electronics, Hilton Bomonti’de tanıtımını gerçekleştirdiği en yeni akıllı telefonu LG V20 ile daha önce hiçbir mobil cihazda görülmemiş üstün multimedya becerilerini kullanıcıların beğenisine sunuyor. V Serisi telefonların ikinci kuşağı olan LG V20, sosyal ağları yoğun kullanan insanlara gerek kullanım gerekse de yaratıcılık açısından zengin bir multimedya deneyimi sağlamak için tasarlandı.

Etkinlikte açılış konuşmasını gerçekleştiren LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho şunları söyledi: “LG V20 ile kullanıcılarımıza tamamen kendi zevklerine göre tasarlayabilecekleri bir dünyanın anahtarını veriyoruz. Premium akıllı telefonlarda yeni bir standart oluşturmak için LG V20’de kullanıcıların bir telefonda sevdikleri her özelliğin çok daha fazlasını sunarken, ihtiyaç duymadıklarını ise en aza indirdik. Günümüzde herkes kendi hikayesini anlatmak için oldukça yaratıcı yollar buluyor. Sosyal medyadan diğer insanlarla paylaştıkları bu eşsiz ve yaratıcı hikayelerle kendi hayatlarının kahramanı oluyorlar. LG V20’yi tasarlarken kendi hikayesini anlatan kullanıcılarımızı her zaman aklımızın bir köşesinde tuttuk. LG V20 görselliği ustaca kullanan bu kuşağın ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayan eşsiz bir cihaz.” dedi.

Mobil cihazlardaki en yüksek multimedya kapasitesini sunan V20, sahip olduğu sabit kayıt 2.0, Hi-Fi Quad DAC, HD ses kayıt ve ön ve arka geniş açılı kamera özellikleri ile sınıfındaki en iyi performansı sağlıyor. V20, Android 7.0 Nougat OS ve Google’ın telefonlar için geliştirdiği yeni arama uygulaması In Apps’i içeren ilk telefon olma özelliğini taşıyor.

LG’nin üstün multimedya özelliklerine sahip yeni telefonu LG V20, tavsiye edilen 2.999TL perakende satış fiyatıyla Türk tüketicisinin beğenisine sunulacak.
Yepyeni, net ve paylaşmaya değer videolar

Qualcomm Snapdragon 820 işlemcisine sahip LG V20, Optik görsel stabilizasyonu (OIS) 2.0 özelliği, Qualcomm teknolojilerinin elektronik görsel stabilizasyonu (EIS) 3.0’a yükselterek, titreyen görüntüleri nötralize ediyor ve daha net video kaydı elde edilmesini sağlıyor. Gyro-Temelli EIS, senkronizasyon gecikme süresini sadece 50 milisaniyeye düşürerek, görsel ve gyro arasındaki senkronizasyon doğruluk oranını artırıyor. Dijital görsel stabilazasyonu (DIS) ile tamamlanan EIS, daha akıcı bir hareket için jöle efekti ile çerçeve içindeki nesneleri ayarlayarak ve bozulmaları minimuma indirerek son işlemcideki video kalitesini ileri seviyeye taşıyor.

Hi-Fi Video Kaydetme

LG V20 kullanıcıları Hi-Fi video kaydedebiliyor ve istenmeyen çevre seslerini ortadan kaldıran Low Cut Filter (LCF) ve kayıt mesafesini ayarlamayı sağlayan Limiter (LMT) gibi seçenekleri kullanarak mükemmel ses kalitesine ulaşacakları ayarlamaları manuel olarak yapabiliyor. LMT özelliği, kullanıcının kaydetmek istediği sesi sıfırlarken, LCF özelliği çevre gürültülerini ortadan kaldırıyor. V20, profesyonel video ekipmanlarında kullanılan format olan 24bit/48kHz Linear Pulse Code Modulation (LPCM) özelliği ile sesleri yakalıyor.

Hi-Fi Quad DAC ile kusursuz ses deneyimi

ESS teknolojisi ile güçlendirilen 32 bit Hi-Fi Quad DAC özelliğine sahip dünyanın ilk telefonu olan V20, yüksek performanslı ses ürünleri tasarlayanlar için vazgeçilmez olacak. ESS SABRE ES9218 tarafından desteklenen Quad DAC özelliği sayesinde V20, ses bozulmalarını ve çevre seslerini yüzde 50’ye kadar azaltarak daha net ses kalitesi sunuyor. Tüm kulaklık modellerinde yüksek ses kalitesi sunan V20, 75 kat daha iyi ses şiddeti ve L/R denge kontrolü ile FLAC, DSD, AIFF ve ALAC’ın da aralarında olduğu tüm müzik formatlarını destekliyor.

V20 ile HD Ses Kaydı

HD ses kaydedici ses kaydındaki yeni seviyeyi temsil ediyor. Kullandığı üç yüksek AOP mikrofon ile daha geniş dinamik frekans aralığında, stüdyo kalitesinde ses kaydedebilmelerini sağlayan bu özelliği, V20 kullanıcılarının geleneksel akıllı telefonların çok ötesinde, mükemmel ses kaydına ulaşmalarını sağlıyor. Stüdyo modu ile video kameralarda da bulunan kolay kullanılan tuşlar ile manuel ses kontrolü yapmak ve Müzik Kaydedici özelliği ile de kayıtlı müzikler üzerinde söylenen şarkıyı yüksek kalitede kaydetmek mümkün.

Ses fonksiyonlarını ve tasarımını daha ileriye taşımak için, LG, B&O Play ile işbirliğini sürdürüyor. Bu işbirliğinin sonucu olarak ortaya çıkan LG V20’nin doğal, dengeli sesi, B&O Play’in akustik mühendislik felsefesini yansıtıyor.

LG V20 Teknik Özellikleri:
  • Yonga seti: Qualcom Snapdragon 820 işlemci
  • Ekran: Main 5.7-inch QHD IPS Quantum Display (2560 x 1440 / 513ppi) / Secondary IPS Quantum Display (160 x 1040 / 513ppi)
  • Hafıza: 4GB LPDDR4 RAM / 64GB UFS ROM / microSD (2TB’a kadar)
  • Kamera: F1.9 diyafram aralığı ile 5MP ön kamera (Geniş Açı) / F1.8 diyafram aralığı ile 16MP arka kamera OIS (Standart Açı) ve F2.4 diyafram aralığı ile 8MP arka kamera (Geniş Açı)
  • Batarya: 3.200 mAh (Çıkarılabilir)
  • İşletim sistemi: Android 7.0 Nougat
  • Boyut: 159.7 x 78.1 x 7.6mm
  • İletişim Ağı: LTE-A 3 Band CA
  • Bağlanabilirlik: LTE (up to 450 Mbps LTE Category 9 with 3x Carrier Aggregation) / Wi-Fi (802.11 a, b, g, n, ac) / USB Type-C / Bluetooth 4.2 BLE / NFC /
  • Renk: Titan
  • Diğer: Hi-Fi Video Kayıt / Sabit Kayıt 2.0 / HD Ses Kaydedici / Stüdyo Modu Yüksek AOP Mikrofon / İkinci Ekra / 32-bit Hi-Fi Quad DAC / In Apps / B&O İşbirliği / Parmak İzi Okuyucu / Qualcomm Quick Charge 3.0
  • V20 Türkiye yazılımı Operatorlerin sunduğu gelişmiş LTE servislerini desteklemektedir (VoLTE, ViLTE, VoWiFi, MP-TCP)

Ön ve Arka Geniş Açılı Lens ile sevdiğin her şeyi ve daha fazlasını yakala

Ön ve arka kameradaki geniş açı kapasitesi, kullanıcıların fotoğraf karesine sığdırmak istedikleri hiçbir şeyi dışarıda bırakmıyor. 120 derece lense sahip 5MP ön kamerası selfie deneyimini artırarak daha çok arkadaşla bile daha büyük resimler çekmenizi sağlıyor. 135 derece lense sahip 8MP arka kamerası ise devasa stadyumlarda çekim yapabilmek ya da mükemmel manzaraları kaydedebilmek için mükemmel.

Otomatik çekim özelliği ile mükemmel selfieler

Ön kameradaki otomatik çekim fonksiyonu ve kişilerin hazır olduğu ve güldüğü zaman devreye giren yüz tanıma özelliği ile mükemmel selfiler çekmek artık zor değil. Bu sayede kameranın sallanmasına neden olarak, fotoğrafın bulanık çıkmasına neden olan tuşa basma işlemini yapma zorunluluğu da ortadan kalkıyor.

Hybrid Auto Focus ile her zaman net fotoğraflar

V20 Hybrid Auto Focus (HAF) özelliği her zaman net fotoğraflar yakalamayı garantiliyor. Laser Detection AF, Phase Detection AF ve Contrast AF olmak üzere üç AF mekanizmasını entegre ederek hem video hem de fotoğraf çekimleri için tüm ortamlarda hızlı ve durağan otomatik odaklanma sağlıyor. V20 LDAF ya da PDAF çekilecek fotoğraf için uygun olup olmadığını belirleyerek Contrast AF ile odağı temizliyor. Kullanıcılar V20 ile her türlü ışıkta ve fotoğrafını çekeceğiniz kişi hareket halindeyken bile net fotoğraflar çekmenin avantajını yaşıyor.

Genişleyebilen ikinci ekran özelliği ile daha fazlasını görmek mümkün

Daha önce V10 ile sunulan popüler ikinci ekran özelliği V20 için gözle görülür şekilde geliştirildi. V10’a kıyasla iki kat parlaklık ve yüzde 50 daha geniş font boyutu ile ana ekranın üst kısmına yerleştirilen daha küçük ekranda kullanıcılar yeni bildirimlere ve hatırlatmalara açık havada da kolayca göz atabilecekler. Artık kullanıcılar daha büyük mesajları okumak, hızlıca yanıtlamak ya da bilgi paylaşmak için ikinci ekrana tıklayarak bildirimleri genişletebilecekler.

LG UX 5.0+ özelliği

Mobil kullanım için geliştirilen arayüz LG UX 5.0+’a sahip olan LG V20, kullanıcıların multimedya fonksiyonlarını isteklerine göre şekillendirebilmelerini daha da kolaylaştırıyor. LG UX 5.0’in geliştirilmiş versiyonu olan LG UX 5.0+ ilk olarak LG G5 ile tanıtılmıştı. LG V20 ayrıca Android 7.0 Nougat ile çalışan dünyanın ilk akıllı telefonu.

LG V20 iki uygulamayı aynı anda bölünmüş ekranda göstererek, kullanıcıların uygulamalar arasında metin, görsel ya da dosya sürüklemelerini sağlayan çoklu pencere özelliğine de sahip. 5.7inch ana IPS Quantum Ekranla birlikte bu teknolojik gelişmelerin kombinasyonu en iyi çoklu görev kapasitesini beraberinde getiriyor.

Google In Apps özelliğine sahip ilk telefon

LG V20, Google’ın In Apps özelliğine sahip dünyanın ilk akıllı telefonu. Google’ın yeni arama modu özelliği kullanıcılara sadece rehber, email, mesajlar ve fotoğraflar gibi telefonda var olan uygulamalarda değil, aynı zamanda yüklenen uygulamalarda da içerik bulmalarını sağlıyor. Uygulama, kullanıcılara son kullanılan uygulamalar, son görüşülen kişiler, son okunan mesajlar ya da aktiviteleri herhangi bir arama yapmadan bulmalarını da sağlıyor.

Sağlam gövde, özel tasarımla buluştu

Sofistike bir görünüm ve tam dayanıklılığa ulaşmak için LG hafif aliminyum ve yeni silikon temelli materyalleri bir arada kullandı. Sağlam ve hafif bir telefon elde etmek için uçaklarda, yelkenlilerde ve dağ bisikletlerinde bulunan AL6013 metal, telefonun arka yüzeyini kaplamak için seçildi. Telefonun düşmesi durumunda telefonun alt ve üst kısmında bulunan Silicone Polycarbonate (Si-PC) telefonu hasardan koruyor. Kasklarda kullanılan bu inovatif materyal, oluşacak şokları geleneksel materyallere oranla yüzde 20’den daha fazla önlüyor.

Telefonu düşürmekten artık korkmayın

LG V20, ABD askeri standartlarını uygulayan bağımsız laboratuar tarafından dayanıklılığı ölçmek için yapılan MIL-STD 810G Transit Düşme testini de geçti. Test V20’nin şoklara karşı dayanıklı olduğunu ve 2 metre yükseklikten, ön, arka, yanlar ya da köşeler dahil olmak üzere herhangi bir pozisyonda düştükten sonra bile çalışır durumda olduğunu saptadı.

LG V20, Snapdragon 820 işlemci ve Kamera Odaklı Özellikleri ile Türkiye'de Satışa Sunuldu
 


man20

man20

Üye
Çok güzel telefon dolu dolu ama markası LG olduğu için 3 kez düşünmem gerekiyor (kronik sorunlar ve bataryası).
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Çok güzel telefon dolu dolu ama markası LG olduğu için 3 kez düşünmem gerekiyor (kronik sorunlar ve bataryası).
evet lg çok dinamik agresif ve heyecanlı bir firma en azından ülkemiz açısından ama cihazlarında çıkan sorunlar düşündürücü :ehe
 


Üst Alt