Haber LG U akıllı telefon resmi olarak duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
LG U akıllı telefon resmi olarak duyuruldu
Güney Kore devi LG, yeni bir akıllı telefon modelini daha gün yüzüne çıkardı.

Samsung'tan sonra Güney Kore'nin en büyük ikinci akıllı telefon üreticisi olan LG, her geçen dönem daha da yüksek satış rakamlarına ulaşırken, bu sene de yeni modeller sundu. Özellikle firmanın amiral gemisi LG G5 modüler tasarımı ile dikkatleri üzerine çekerken, geçtiğimiz ay da firma Android 7.0 Nougat içeren ilk model olarak bir başka üst seviye cihazı LG V20'yi pazara sunmuştu.



Sene bitmeden yeni modeller duyurmaya devam eden firma, bir başka model ile karşımıza geldi. Bu yeni akıllı telefon LG U olarak adlandırılmış.

Yeni akıllı telefon 5.2" büyüklüğünde dokunmatik ekran içeriyor ve cihazın ekran çözünürlüğü de 1920x1080 piksel Full HD olmakta. Ayrıca cihaz 1.14Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili yonga setinden güç alıyor.

LG U akıllı telefonun sistem belleği ise 2GB ve ayrıca dahili veri kapasitesi de microSD kart ile arttırılabilir şekilde 32GB olarak yer alıyor. Cihazın arkasında LED flaş destekli 13MP kamera yer alırken, Selfie çekimler için ön kamera da 8MP olarak geliyor. 147.6 mm × 73.2 mm × 7.7 mm boyutlarında olan LG U akıllı telefon ayrıca 135gr ağırlığında.

Akıllı telefonda işletim sistemi ise Google Android 6.0 Marshmallow olarak yer alırken, batarya da 3.000mAh kapasitede.

LG U beyaz, siyah ve pembe renklerle Güney Kore'de KRW 396,000 / $345 fiyat etiketi ile satışa çıkacak.

LG U akıllı telefon resmi olarak duyuruldu
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra


maxirabit

maxirabit

Üye
2gb ram var ve 345 $, buraya gelince 1200 tl gibi bir rakama yaklaşır böylelikle bu telefon satmaz, fiyat performans telefonu olmaktan çıkar
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Alfabeyi Dizecekler Ondan Korkuyorum
 


Üst Alt