LG Optimus 3D Max Türkiye’de

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
LG Optimus 3D Max Türkiye’de


Vodafone Red dünyası, sunduğu ayrıcalıklara bir yenisini daha ekledi. LG’nin en yeni modeli “LG Optimus 3D Max”, Türkiye’de sadece Vodafone tarafından, Red tarifelerine ek ayda 29 TL‘den başlayan avantajlı fiyatlarla abonelere sunuluyor.

Üyelerinin hayatını kolaylaştırmak için yola çıkan Vodafone Red’in en göze çarpan ayrıcalıklarından biri kişisel asistanlık hizmeti. Bu hizmet yoluyla Vodafone Red, üyelerine yol & konut yardımı, seyahat rezervasyonları, organizasyonel planlama gibi birçok alanda destek veriyor. Hızlı ve sorunsuz bir müşteri hizmetleri anlayışına sahip Vodafone Red, üyelerine özel oluşturulmuş bir müşteri hizmetleri takımı ile çalışıyor. Vodafone Red, üyelerinin arızalı cihazlarını evden teslim alıp tamir olana kadar kullanabilecekleri geçici cihazlar temin ediyor.



Gözlüğe gerek olmadan yepyeni ve gerçek bir 3 boyut deneyimi sunan “LG Optimus 3D Max”, tüm mobil iletişim ihtiyaçlarını karşılayan Vodafone Red tarifelerinde 24 ay kalma sözü veren abonelere, aylık 29 TL’den başlayan ek ödemelerle satılacak.

LG’nin yenilikçi inceltme teknolojisi sayesinde LG Optimus 3D Max, yerleşik 3D modülüne rağmen, sıradan telefonlardan çok daha ince bir gövdeye sahip. 9,6 milimetrelik, son derece şık ve ince tasarımı bu alanda gerçek mükemmelliğin bir örneğini veriyor. Zorlu koşullara dayanmak üzere üretilen LG Optimus 3D, çarpıcı bir şekilde kontrast verilmiş arka dokusuyla birleşen modern ve şık metal aksamın kusursuz birlikteliğini sunuyor.

Ultra güçlü 1,2 GHz çift çekirdekli işlemci çok yüksek bir performans gücü sağlıyor. Çift çekirdek, çift kanal ve çift bellekten oluşan Tri – Dual teknolojisi oyun uygulamalarının ve videoların en yüksek hızda çalışmasını mümkün kılıyor. LG Optimus 3D Max sunduğu geniş depolama kapasitesiyle sevilen içeriklere kolay ve hızlı bir şekilde erişme olanağı veriyor. Eski 2D video, fotoğraf ve oyunlar LG’nin HRZ motoru ile göz alıcı ve canlı 3D içeriklere dönüştürülebiliyor.

(Scroll)
 


Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Pili ne kadar gidiyor? 2 saat mi :hmmm Merak ettim gerçekten.
 
CasuS_87

CasuS_87

Üye
Güzel telefon da şarjıda gitse işte :D
 
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
tempestshine

tempestshine

Üye
O kadar güzel değil :hih:
 
SilentOne

SilentOne

Üye
3d tamam güzelde daha 3d için çok erken görüntü teknolojisi su 4 yılda birdan hızlı ataklara gidince tv de 3d oke de telefonda 3d sıkıntılı
 
doctorrr

doctorrr

Üye
tutmaz bu ya :dry: akabinde birçok geri iade alır :hmmm
 
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Bence de güzel.
 
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Çok güzel bir cihaz :oke: 3D'yi hep merak etmişimdir hiç nasip olmadı :)

- - - Eklendi - - -

Çok güzel bir cihaz :oke: 3D'yi hep merak etmişimdir hiç nasip olmadı :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt