Lg Gx Akıllı Telefon Mu Geliyor?

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Lg Gx Akıllı Telefon Mu Geliyor?
LG, G serisinin yeni üyesi akıllı telefon modeli Gx’i çok yakında sunabilir.

Son olarak sunduğu amiral gemisi akıllı telefon modeli LG G2 ile büyük ilgi gören Güney Kore devi LG, tablet alanında da sunduğu yeni tablet modeli LG G Pad 8.3 ile iddialı olduğunu gösterdi. Hatta gelen bilgilere göre Google’ın Nexus 4 ve sonrasında Nexus 5 modellerinin üretimini üstlenen firma, yine Google’ın yeni tablet modelleri Nexus 8 Nexus 10′u da üretebilir.



LG G2, hoş tasarımı ve güçlü donanım özellikleri yanı sıra, fiyat etiketi ile de ülkemizde Android severlerin tercihlerinden bir tanesi olmuştu. Gelen bilgilere göre LG G2 şimdiye kadar 2.3 milyon satmış durumda.

LG G2, 5.2″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran, 2.2Ghz dört çekirdekli Krait 400 işlemcili Qualcomm Snapdragon 800 yonga seti, 2GB RAM, 13MP arka kamera, 2MP ön kamera, 16GB/32GB dahili veri kapasitesi gibi seçeneklerle gelmekte.

Diğer taraftan şimdi de LG Gx adında ki bir model ortaya çıktı. Henüz firma tarafından doğrulanmayan yeni akıllı telefonun, LG’nin yeni amiral gemisi modellerinden olacağı da iddia edilmekte.

İddialara göre LG Gx, 5.5″ büyüklüğünde ekran ile gelecek. Diğer özellikler ise Qualcomm Snapdragon 800 yonga seti, 2GB RAM, 32GB dahili veri kapasitesi, 3.140mAh batarya, 13MP arka kamera ve LTE-A desteği olarak belirtiliyor.

Henüz haberin doğruluğu hakkında bilgi ise mevcut değil.

LG Gx akıllı telefon mu geliyor?
 
Invoke

Invoke

Üye
x bilinmeyendir her yıl 3-4-5 diye değişir =P

Ayrıca bu özellikler de geldi zaten bir cihaz, böyle gelirse düşük kalır, bu yıl 64bit işlemcili 2k çözünürlüklü cihazlar gelecek gibi, lgden de bekliyorum açıkcası hatta bir de eğimli olur LG GFlex-2 O.o =P
 


Üst Alt