LG G5 resmi duyurudan önce ön kayıtlar alınmaya başlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
LG G5 resmi duyurudan önce ön kayıtlar alınmaya başlandı
LG’nin yeni nesil amiral gemisi yarın resmi olarak duyurulacak…



Yarın Mobil Dünya Kongresi’nin tam olarak başlamasından bir gün önce bazı akıllı telefon firmaları etkinlikler düzenleyecek ve bunlar arasında da Güney Kore’nin iki önemli akıllı telefon devi Samsung ve LG yer alacak.



LG’nin yarın yeni nesil amiral gemisi LG G5’i resmi olarak duyurması bekleniyor. Daha önce MWC’yi tercih etmeyen firma, kısa süre önce gelen bilgilere göre firma artık Samsung’un gerisinde kalmak istemiyor. MWC de, tam da Samsung ile aynı günde ayrı etkinliklerle LG yeni amiral gemisini tanıtacak.

LG’nin bu yeni üst seviye modelinin duyurusundan önce Amerika Birleşik Devletleri’nde bu cihaz ön kayıta sunulmuş durumda. LG’nin resmi web sitesi üzerinden kayıt yaptıran akıllı telefon meraklıları, LG G5 satışa sunulduğu anda ilk olarak bilgi alacaklar.

Bu yeni akıllı telefonun teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, cihazın gün içerisinde detaylı görselleri de ortaya çıkarken, tasarıma dair sorular da gitmiş oldu. Yeni akıllı telefonun arkasında çift kamera yer alacak. Bu kameraların 16MP ve 8MP olarak geleceği kaydedilirken, kameranın hemen altında da parmak izi tarayıcısı yer alıyor.

5.6″ büyüklüğünde ve 2560×1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran içerecek olan akıllı telefon Qualcomm’un dört çekirdekli Kyro işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Snapdragon 820 yonga setinden güç alacak. 4GB sistem belleği içerecek olan LG ayrıca Google Android 6.0 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak.

LG G5 resmi duyurudan önce ön kayıtlar alınmaya başlandı - MaxiCep
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Peh
 


Üst Alt