LG G5 ‘Lite’ akıllı telefon TENAA’da göründü

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
LG G5 ‘Lite’ akıllı telefon TENAA’da göründü
LG’nin yeni amiral gemisinin daha düşük versiyonu, yakında Çin’de de satışa sunulacak gibi görünüyor..



LG, geçtiğimiz ay sonunda MWC 2016’da yeni amiral gemisi modeli LG G5’i resmi olarak duyurdu. Bu yeni cihaz üst seviye özellikler, modüler tasarım ile gelirken, 1 Nisan tarihi itibari ile de dünya genelinde satışa sunulması bekleniyor.




Bu akıllı telefon beklenirken, kısa süre önce Güney Amerika’da LG G5’in daha düşük özelliklere sahip bir versiyonu ortaya çıkmıştı. LG H848 model numarasına sahip olan bu yeni versiyonun Güney Amerika ülkelerinde satışa sunulacağı yönünde bilgiler gelmişti.

LG H848, şimdi ise Çin’de sertifikasyon sürecinde TENAA’da görüntülendi ve bu da akıllı telefonun Çin pazarında da sunulacağı anlamına geliyor.

LG G5’de Qualcomm’un Snapdragon 820 üst seviye yonga setine yer verilirken, bu diğer modelde ise yong seti Qualcomm Snapdragon 652 olarak yer alıyor. Ayrıca LG G5’in 4GB sistem belleğine karşılık, LG H848’de ise 3GB sistem belleği bulunmakta.

Diğer özelliklerin ise aynı olduğunu söyleyebiliriz. 5.3″ büyüklüğünde dokunmatik ekrana sahip olan LG H848 akıllı telefonun dahili veri kapasitesi ise 32GB olarak belirlenmiş. Cihazın arka yüzünde 16MP + 8MP Dual kamera bulunuyor ve ön kamera da 8MP olarak geliyor. İşletim sistemi ise Google Android 6.0 Marshmallow olmakta.

Henüz, Çin pazarında bu akıllı telefonun ne zaman sunulacağı ya da fiyatının ne olacağına dair bilgi ise bulunmamakta. Ancak çok fazla geç kalmayacağını tahmin ediyoruz.

LG G5 ‘Lite’ akıllı telefon TENAA’da göründü - MaxiCep
 
  • Beğen
Tepkiler: ___kaptan___


Üst Alt