Kuyrukta beklemekten bıktı, TIR'a uydu anten taktı..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d€rVish

d€rVish

Üye
Kuyrukta beklemekten bıktı, TIR'a uydu anten taktı..
:sopa:



Kapıkule Sınır Kapısı'ndan Avrupa'ya çıkmak için beklerken aracına taktırdığı uydu antenle tv kanallarını seyreden TIR sürücüsü, görenlerin dikkatini çekiyor.

Türkiye'nin ihracatında önemli bir görevi üstlenen ve karayolundan taşımacılık yapan TIR sürücüleri, sınır kapılarından geçişlerde uzun süre beklemekten şikayetçi oluyorlar.

Aldıkları yükü günlerce süren yolculuk sonrası istenilen adrese götüren uzun yol sürücüleri, sınır kapılarından geçişlerde gümrük işlemlerinin tamamlanması için bazen 1 günü aşan sürelerde beklemek zorunda kalıyor.

Sıranın kendilerine gelmesini bekleyen sürücüler, bekleme zamanını arkadaşlarıyla sohbet etme, çay demleyip, yemek yemenin yanı sıra ilginç yöntemler kullanarak geçiriyor.

Kapıkule Sınır Kapısından çıkış yapmak için kilometrelerce uzayan TIR kuyruğunda bekleyen ve İzmir'den Romanya'ya boya yükü götüren Halil Eyikmen, uzun süren kuyrukta beklerken TIR'ına taktırdığı uydu antenden tv kanallarını izliyor.

Oldukça büyük bir çanak anteni TIR'ın çekicisine taktıran Eyikmen'ı zaman zaman çanak anteni daha net görüntü almak için ayarlarken görenler şaşkınlıklarını gizleyemiyor.

TIR sürücülerinin kuyruklarda saatlerce beklemeye hazır olması gerektiğini ifade eden Eyikmen, şunları söyledi:

"Burada beklerken hiç zaman geçmiyor. Çok sıkılıyoruz. Bazen sistemlerde arıza oluyor, 1 gün sırada beklemek zorunda kalıyoruz. Bende düşündüm, biraz olsun sıkıntımızı gidermek için aracıma çanak anten takmaya karar verdim. Anten sayesinde televizyonum bütün kanalları çekiyor. Hem zaman geçiriyorum, hem de sevdiğim programları izliyorum. Diğer TIR'larda televizyon var, fakat anten yok. Anten olmadığı için onlar kanalı izleyemiyor. Bazen onlarda benim TIR'a geliyor birlikte televizyon izliyoruz. Dünyanın neresine gidersem gideyim çanak anten sayesinde sevdiğim dizileri, filmleri izleyebiliyorum."

TIR kuyruklarında bekleyen diğer şoför arkadaşlarına da çanak anten takmasını tavsiye eden Eyikmen, televizyon izlemenin en iyi zaman geçirme yöntemi olduğunu belirtti.

Eyikmen, Kapıkule Sınır Kapısı'ndan her çıkış yaptığında kilometrelerce uzayan TIR kuyruğunda saatlerce beklediğini belirterek, yetkililerden bu soruna bir çözüm bulmasını da istedi.


 
  • Beğen
Tepkiler: " Tehlike " ve tragedie


Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
adam çok zekimiş bence...:oke:
 
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
:kop:
 
futbol123

futbol123

Üye
:muha:
 
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Turksat Yönünü Nasıl buluyor acaba
 
d€rVish

d€rVish

Üye
blmm.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

İhtiyar007
Cevap
5
Görüntüleme
316
Cevap
0
Görüntüleme
378
bydexer
Cevap
2
Görüntüleme
342
bydexer
bydexer
Cevap
0
Görüntüleme
347
bydexer


Üst Alt