Kruvaze Perde Modelleri

Sponsorlu Bağlantılar

Marco Laren

Marco Laren

Üye
    Konu Sahibi
Kruvaze Perde Modelleri
Salondan yatak odasına kadar evin birçok farklı alanında kullanabileceğiniz kruvaze perde modelleri, eve şık ve bir o kadar da zengin bir görünüm kazandırıyor. Şık tasarımları ile evinize modernlik katan kruvaze perdeleri isterseniz fon isterseniz de tül olarak kullanabilirsiniz. Kırışmayan Fransız gipürü olarak da bilinen bu perdeler, son yıllarda ev dekorasyonunda da ön plana çıkmış durumda. Son zamanlarda perde modelleri arasında en çok beğenilen ve en çok satan modelleri arasında yer alan kruvaze perde modelleri, tek başına evinize şıklık katmaya yetiyor.

Genellikle tercih ettiğiniz koltuk ve mobilyalarınıza yakın tonlarda tercih etmeniz tavsiye edilen kruvaze perde modelleri, çoğunlukla altına dilim storlarla birlikte tercih ediliyor. Son yıllarda perde modelleri ve modasında, perdelerin tam ortasından inen sarkıtlar da öne çıkıyor. Siz de kruvaze perdelerden satın almayı düşünüyorsanız, onunla beraber sarkıt aksesuarlarından da satın alabilir ve şık bir aksesuar ile perdelerinizi renklendirebilir, şıklaştırabilirsiniz.

İp perde, boncuk ya da çeşitli yan aksesuarlar ile de süsleyip renklendirebileceğiniz kruvaze perde modelleri, genellikle salon ve yatak odalarında tercih ediliyor. Kendine has lüks ve şık tarzı ile mekana ayrı bir hava katan kruvaze perdelerde duvar boşlukları ve perdenin ölçülerinin doğru ve düzgün bir biçimde alınması oldukça önemli. Duvar boşlukları dikkate alınmadığında, kruvaze perdelerin görünümü istenilen şık etkiyi yaratmayabiliyor.

Kruvaze perde modelleri ve perde resimleri:

















 

Benzer Konular



Üst Alt