Kronik ağrınız varsa okuyun!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kronik ağrınız varsa okuyun!
Kronik ağrılara manuel terapi ile birkaç dakikada son verilebiliyor
Uykuları kaçıran, kişinin yaşam kalitesini düşüren kronik ağrılar, manuel terapi yöntemi ile birkaç dakikada iyileştiriliyor. Sırtta bulunan 24 omurun sinir sistemi ile bağlantılı olduğu organları tetiklemesi ile meydana gelen migren, vertigo, yüz felci, bel fıtığı, boyun fıtığı, menüsküs, topuk dikeni gibi 126 hastalık, fıtıklaşan omurların arasının açılmasıyla sona erdiriliyor. Manuel terapi yöntemiyle omurların yerine oturtulması sonrasında hasta, kısa sürede rahatsızlıktan kurtuluyor.

"MANUEL TERAPİ TIBBIN ALTERNATİFİ DEĞİL, TAMAMLAYICISI"

Manuel terapi uygulayan isimlerden biri de Almanya ve İtalya'da biyoenerji uzmanı ve fizyoterapist olarak görev yapan Erkan Mirzaoğlu. 29 yıldır Avrupa'da Chirotherapie, Osteopathie, Dorn-Therapie, Kinesiologi gibi manuel terapinin tedavi metotlarını uygulayan Mirzaoğlu, birkaç dakikalık terapilerle kişilerin kronik rahatsızlıklarını gideriyor. Mirzaoğlu, her ay Türkiye'ye gelerek manuel terapi ile ilgili hem doktorlar ve fizik tedavi uzmanlarına eğitimler veriyor hem de hastaların rahatsızlıklarını gideriyor. Manuel terapinin tıbba alternatif olmadığını, tıbbın tamamlayıcısı olduğunu kaydeden Mirzaoğlu, "Biz sebepten sonuca gideriz. Tıp genellikle ağrıya yoğunlaşıyor ve ağrıyı gidermek için çalışıyor. Halbuki ağrı bir nimettir ve bize vermek istediği bir mesaj vardır. O mesaj alınmadan ağrının giderilmesi doğru olmaz. Ağrıların çoğu sırtta bulunan 24 omurun sinir sistemiyle bağlantılı. Omurların bloke olmasıyla sıkışan sinirler, irtibati olan organların da çalışmasını negatif yönde etkiliyor. Buranın organları tetiklemesiyle meydana geliyor." dedi.

Manuel terapi tekniklerinin Türkiye'de tanınmamasından yakınan Mirzaoğlu, "Bu bir akademi. Bu akademiler maalesef Türkiye'de yok. 5 seneye ulaşan eğitim sonucu insanlar bu titre sahip olabiliyorlar. Büyük oranda vücutta oluşan dengesizlikten dolayı omurların sıkışmasına yol açan ayaklardaki eşitsizlik Türkiyede hala bilinmiyor." dedi. Tam olarak iyileştirilemez olarak belirtilen migrenin büyük oranda atlasın kaymasından oluştuğunu vurgulayan Mirzaoğlu, "Migrenin atlas profecet denilen bir tedavisi var, ben onu uyguluyorum. Atlası yerine oturtuyorum, hasta birkaç dakikada iyileşip gidiyor." diye konuştu.

Hastalarında ilk önce bacak boylarının eşit olup olmadığına baktığını ifade eden Mirzaoğlu, "Zaten bel fıtığının sebebi de bir bacağın diğerinden bir-iki santim kısa olması. Hasta kendini rahat bıraktığı sürece birkaç dakika içinde kayma yerine oturtuluyor." açıklamasında bulundu. Türkiye'de fıtığın kanser gibi algılandığını belirten Mirzaoğlu, "Fıtık omurların arasında olan bir conta gibi anlatılabilir. Patlayıp çıktığı zaman sinire baskı yapar. Bu sinirdir sizi rahatsız eder. O çatlasa da patlasa da önemli değil. Doktorlar illaki o patlamış olanı almak isterler. Ben bunu açınca tekrar içine giriyor ve böylece siniri rahatlatıyorum. Allah yapısı vücut kendini tamir ediyor ve toparlıyor." şeklinde konuştu.

MR, RÖNTGEN KANSER HÜCRELERİNİ TETİKLİYOR

Omurlardaki sorunların tespiti için çekilen röntgen ve MR'ların vücuttaki kanser hücrelerini tetiklediğine dikkat çeken Mirzaoğlu, "Her 3 insanın birinde kanserli hücre vardır. Ama bu röntgenlere, MR'lara, mamografilere girdiğiniz zaman Allah esirgesin o kanserli hücreler tetikleniyor. Bunu artık Avrupa'da bu işin uzmanları üstüne basarak uyarıyor. Bu nedenle computertomographie İngiltere'de yasaklandı." açıklamasında bulundu.

Manuel terapiyi bilmediği için korkup kendini bırakamayan kişilere müdahale edemediğini ifade eden Mirzaoğlu, sadece kaza sonucu oluşan durumlarda röntgen istediğini ve hastayı hastaneye yönlendirdiğini kaydetti. 29 yıldır binlerce insana manuel terapi uyguladığını belirten Mirzaoğlu, hastalarının yüzde 95'inin iyileştiğini kaydetti. Terapinin mutlaka uzman kişiler tarafından yapılması gerektiğinin altını çizen Mirzaoğlu, aksi halde küçük bir hatanın kişiyi felç edebileceğini sözlerine ekledi.

Mirzaoğlu'nun Türkiye'ye geldiği dönemlerde muayene olmak için www.manuelterapi.de internet adresinden randevu alınması gerekiyor.(CİHAN)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Doğuş Pertez
Cevap
1
Görüntüleme
755
Murat Alper
Haydar
Cevap
3
Görüntüleme
438
federico2424
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
603
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
384
Haydar


Üst Alt