Köpekler yaşlı kadını parçaladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Doğan

Üye
    Konu Sahibi
Köpekler yaşlı kadını parçaladı


Yozgat'ın Saraykent ilçesinde sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 84 yaşındaki kadın, Sivas'ta tedavi altına alındı.
Yaşlı kadının vücudundan kopan parçalar hastaneye getirildi.


Alınan bilgiye göre, Saraykent ilçesi Fatih Mahallesi'nde yaşayan 84 yaşındaki Sultan İçmen, evine gittiği sırada 2 sokak köpeğinin saldırısına uğradı.

Kaçmaya çalışan yaşlı kadını, köpeklerden biri yüzünden ısırdı. Ağır yaralanan İçmen, yoldan geçen vatandaşlarca Saraykent İlçe Hastanesine kaldırıldı.

Buradaki ilk müdahalenin ardından Sivas'a sevk edilen İçmen, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alındı.

Köpeğin saldırısı sonucu burnunun büyük bir bölümü kopan, üst dudağında ve yanağında büyük yaralar oluşan Sultan İçmen'in tedavisi sürüyor.

Yaşlı kadının tedavisinin hastanenin plastik cerrahi servisinde devam edeceği belirtildi. Serviste, İçmen'in büyük bir bölümü kopan burnunun vücudunun başka bölümlerinden alınacak parçalarla yeniden yapılmasının planlandığı, ayrıca diğer yaralı kısımlarının da tedavi edileceği kaydedildi.

Öte yandan, İçmen'in burnundan ve yüzünden kopan parçaların olay yerinde bulunduğu, bu parçaların da yaralı kadın ile birlikte Sivas'a getirildiği belirtildi.

Ayrıca, olayla ilgili soruşturmanın Saraykent'teki emniyet ve diğer yetkililerce sürdürüldüğü, saldıran köpeklerin kuduz olup olmadığının araştırıldığı bildirildi.
 
  • Beğen
Tepkiler: hltdesign
alperen1313

alperen1313

Üye
atalar ne dem,iş..
it le şaka olmasssss
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

mürteza16
Cevap
0
Görüntüleme
426
mürteza16
CABBAR
Cevap
1
Görüntüleme
432
lolaman
mürteza16
Cevap
1
Görüntüleme
547
hasan3472ty
doctorrr
Cevap
5
Görüntüleme
379
Kayahan14


Üst Alt