Koçfest göster kendini

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Koçfest göster kendini
“Koç Fest’i Ben Bilirim” Yarışması Katılım Koşulları:
* adresli internet sitesi üzerinden gerçekleştirilecek, “Koç Fest’i Ben Bilirim” isimli yarışma 26.04.2010 tarihinde başlayıp 19.05.2010 tarihinde sona erecektir.
* “Koç Fest’i Ben Bilirim” Yarışması, 26.04.2010 – 19.05.2010 tarihleri arasında, adresli internet sitesine ad, soyad, cep telefonu, e-posta adresi, etkinliğe katılacağı şehir, okuduğu üniversite ve diğer üyelik bilgilerini girerek ücretsiz kayıt olup genel kültür-bilgi ve etkinlik ile ilgili olmak üzere 2 gruptaki yarışma sorularına yanıt vererek yarışmaya katılanlar için geçerlidir.
* Yarışmanın amacı; yarışma sorularına doğru yanıt vererek en yüksek puanı toplamaktır.
* Kayıt, yarışmaya katılım, site üzerinden soruların cevaplanması ve sitedeki tüm işlemler, üniversite etkinliğine katılım ücretsizdir, isteyen herkes katılabilir. Başkaca ve ticari bir koşul yoktur.
* “Koç Fest’i Ben Bilirim” yarışmasında; adresinden kayıt olan kullanıcılar, hem sitede yayınlanacak hem de cep telefonlarına SMS yoluyla gönderilecek sorulara verecekleri doğru cevaplardan puan kazanacaklardır. Kullanıcılar puan sıralamasına göre ödül kazanacaklardır.
* Bursa’da 4 gün, diğer illerdeki üniversitelerde 5’er gün süre ile olmak üzere toplam 7 ayrı üniversite için 7 ayrı etkinlik organizasyonu ve 7 ayrı yarışma yapılacaktır. “Koç Fest’i Ben Bilirim” Yarışması, aşağıda detayları belirtilen Koç Fest etkinlik tarihleri kapsamında 7 ayrı yarışma döneminden oluşmaktadır.
o 26 - 30 Nisan 2010: Karadeniz Teknik Üniversitesi, Trabzon
o 28 Nisan - 2 Mayıs 2010: Gaziantep Üniversitesi, Gaziantep
o 3 - 7 Mayıs 2010: Akdeniz Üniversitesi, Antalya
o 4 - 8 Mayıs 2010: Selçuk Üniversitesi, Konya
o 9 - 13 Mayıs 2010: Anadolu Üniversitesi, Eskişehir
o 12 - 15 Mayıs 2010: Uludağ Üniversitesi, Bursa
o 15 - 19 Mayıs 2010: Pamukkale Üniversitesi, Denizli
* 7 ayrı üniversite etkinliği ve 7 ayrı yarışma dönemi süresince, sitesi üzerinden, her bir üniversiteye ait yarışma dönemi boyunca 5 adet genel kültür- bilgi sorusu ve 10 adet de etkinlik ile ilgili soru olmak üzere toplam 15 soru sorulacaktır.
* Etkinllik soruları, her yarışma dönemi için ayrı olarak, her katılımcının kayıt olurken belirttiği etkinliğe katılacağı şehir ve üniversitede yapılacak etkinlikler ile ilgili olacaktır.
* Etkinlikle ilgili sorular, ilgili etkinlik boyunca gerçekleşecek konser, spor müsabakası, aktitiveler ile ilgili ve etkinlik alanında bulunan, cevabı net ve bulunabilir olan etkinlik kapsamındaki herhangi bir konuyla ilgili olacaktır. Genel kültür-bilgi soruları ise, cevabı net ve bulunabilir bilgi soruları olacaktır.
* Sorular, hem site üzerinden yayınlanacak hem de katılımcıların kayıt olurken verdikleri cep telefonu numaralarına SMS yoluyla gönderilecektir.
* Katılımcılar, yarışma internet sitesi üzerinden veya cep telefonlarından sorulara cevap verebileceklerdir.
* Katılımcılar, genel kültür-bilgi sorularına ilgili yarışma dönemi süresi bitene kadar, etkinlik sorularına ise sorunun sorulduğu gün bitimine kadar cevap verebileceklerdir.
* Puan kazanma kurgusu:
o Katılımcı, yarışmaya sayfası üzerinden ücretsiz kayıt işlemi yaptığında sorulara cevap verme hakkı kazanacaktır.
o Katılımcılar, doğru cevap verdikleri her bir genel kültür- bilgi sorusu için 10 puan, etkinlik ile ilgili soru için ise 20 puan kazanacaktır.
* 7 ayrı üniversite etkinliği ve 7 ayrı yarışma kapsamında, her bir üniversiteye ait yarışma dönemi süresince, en fazla puan alarak dereceye giren katılımcılar, puan sıralamasına göre aşağıdaki ödüllerden bir tanesini kazanacaktır.
o 1. Katılımcı; Laptop
o 2. Katılımcı; Playstation
o 3. Katılımcı; Flip Video Camera
o 4. Katılımcı; iPod Touch
o 5. Katılımcı; iPod Nano
o 6., 7., 8., 9., 10. Katılımcı; iPod Shuffle
o Sonraki 10 Katılımcı; BiRi ADSL paketi
o Sonraki 30 Katılımcı; T-Shirt veya Şapka ödülü kazanacaktır.
* Ödül kazanabilmek için katılımcının, yarışma internet sitesine gerçek üyelik bilgileri ile birlikte kayıt olması gerekmektedir, bilgilerin doğruluğu ve yeterliliği katılımcının sorumluluğundadır.
* Bir katılımcı aynı e-posta adresi ile birden fazla üyelik/katılım kaydı yapamaz.
* Bir katılımcı birden fazla ödül kazanamaz. Aynı ödüle eşit sonuç ile hak kazanılması durumunda sisteme kayıt önceliği esas alınacaktır.
* Her etkinlik dönemi içerisinde ödül kazananlar, etkinlik bitimini takip eden beş (5) gün içerisinde siteden duyurulacak ve kendilerine e-posta yoluyla bildirim yapılacaktır.
* Ödül kazananların, bildirim yapıldıktan sonra bir hafta içerisinde geri dönüş yapması gerekmektedir. Zamanında geri dönüş yapmayan veya bu süre içerisinde kendisine ulaşılamayan kişilerin ödül hakkı elenecektir ve yerine sıralamadaki bir sonraki kişiye ödül hakkı verilecektir. Bu durumda, ödül hakkı elenen kişinin yerine yükselen kişi ve takip eden kişiler sıra ile bir üst dereceye yükselmiş olacaklar ve o dereceye ait ödül ile ödüllendirileceklerdir.
* Ödüller, her bir yarışma dönemi bittikten sonra, sonradan belirlenecek tarihte, bilgileri alınanarak ödül hakkı kesinleşen kişilerin adreslerine, kargo yolu ile ücretsiz gönderilerek sunulacakır.
* Katılımcılara gönderilecek soru mesajlarının ücreti Koç Holding tarafından karşılanmaktadır.
* Soruları üzerinden cevaplamak ücretsizdir.
* Soruları kısa mesaj ile cevaplamak; katılımcı cep telefonlarına 546 346 0 346 yarışma numarasından gelen soru mesajını yanıtlayarak yapılacaktır. Kısa mesaj ile cevaplama ücreti katılımcılara aittir. Katılımcıların tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretendirilir.
* Katılımcılar, ödüllere ilişkin puan durumu, yarışma sonuçları ve kazananların değerlendirilmesinde yarışma sitesi nihai sistem kayıtlarının esas alınacağını peşinen kabul etmiş sayılırlar.
* Koç Holding ve 41? 29! yarışma boyunca, yarışmayı olumsuz yönde etkileyecek şekilde bilgisayar ve cep telefonu teknolojilerini kullanarak hile yaptığını, siteye geçici ve sahte e-posta adresleri ile üye olup işlem yaptığını tespit etmesi durumunda, yarışmacının bütün yarışma verilerini, üyeliğini ve ödül hakkını hiçbir uyarı yapmadan iptal etme hakkını saklı tutar.
* Aynı kişinin farklı üyelik/katılım kaydı bilgileri ile yarışmaya tekrarlı katılımı, yarışma kurallarına aykırıdır. Aynı kişinin farklı üyelik/katılım kaydı bilgileri ile yarışma kurallarına aykırı olarak birden fazla ödül kazanması halinde, teknik kontroller sonucu sadece 1.ödül hakkı verilir, diğer ödül hakları ve gerekli görülür ise tüm üyelik/kayıtları iptal edilir. Yarışmacı, katılım anında bu şartı peşinen kabul etmiş sayılır ve hiçbir hak talep edemez.
* Yarışma kaydı sırasında yarışmacı tarafından yanlış ve/ya eksik beyan edilen bilgiler dolayısıyla yaşanacak aksaklıklardan Koç Holding, 41? 29! ve Deniz Ajans sorumlu tutulamaz.
* Koç Holding, 41? 29! ve Deniz Ajans, bu yarışmaya katılım esnasında, yarışmacıların kişisel bilgisayarları ve internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.
* Koç Holding, 41? 29! ve Deniz Ajans, SMS yoluyla cevaplanacak sorularda kullanıcı hatası veya operatörlerden kaynaklanacak sorunlarla ilgili sorumluluk kabul etmez.
* Koç Holding ve grup şirketleri, Koç Fest düzenleyicileri, 41? 29! Ve Deniz Ajans çalışanları yarışmaya katılamaz, katılmış ve kazanmış olsalar bile ödülleri verilmez.
* Kazanılan ödül devredilemez, değiştirilemez ve/veya nakit karşılığı talep edilemez.
* Ödüle ait ÖTV ve KDV hariç olmak üzere diğer vergi, yasal yükümlülükler ve harcamalar kazanana aittir. Bu yarışma ödüllerinin birim tutarı itibatı ile kazananların bir Veraset ve İntikal Vergisi yükümlülüğü yoktur.
* Koç Holding ve grup şirketleri, bu yarışmaya katılan kullanıcılara tanıtım amaçlı e-posta gönderme, bilgi teyidi için telefon ile arama ve e-posta gönderme hakkını saklı tutar.
* Soruların sitede yayınlanma ve SMS yoluyla gönderilme tarihi ve zamanı, her etkinliğe göre değişebilecektir. Ayrıca Koç Holding, etkinlik döneminde sorulacak soruların adedinde ve içeriğinde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Koç Holding, önceden duyurmak kaydıyla; her bir yarışma dönemi başlamadan önce, ilgili döneme ait etkinlik ve yarışmaya dahil üniversiteler, etkinlik ve yarışma tarihleri, süreleri, katılım şartları ve ödüller gibi yarışma ile ilgili her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
* Bu yarışma, internet adresi üzerinden Trabzon, Gaziantep, Antalya, Konya, Eskişehir, Bursa, Denizli olmak üzere 7 ildeki yukarıda belitilen 7 üniversitede, Bursa’da 4 ve diğer illerdeki üniversitlerde 5’er gün süre ile yapılacak olan festival etkinlikleri kapsamında geçerlidir.
* Bu yarışma, Koç Holding A.Ş. adına Deniz Ajans tarafından, Milli Piyango İdaresi izin kapsamı dışında yürütülmektedir.
* “Koç Fest’i Ben Bilirim” yarışmasına katılan herkes yarışma şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt