Kocaeli'de akıl almaz kaza!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bydexer

bydexer

Üye
    Konu Sahibi
Kocaeli'de akıl almaz kaza!



[h=2]Trafik ışıklarında yoldan geçen TIR'ın üzerindeki beton malzemelerin üzerine düştüğü kadınlardan 1'i öldü[/h]
Kazanın ardından ilçe sakinlerinin yolu kapattıkları eylem, belediye başkanının kavşağı yıktırmasıyla son buldu.


İzmit'ten Yalova istikametine giden ve sürücüsünün adı öğrenilemeyen 54 B 5503 plakalı beton malzeme yüklü TIR, kavşağa hızlı girince kontroldan çıktı. Savrulan TIR'ın kasasından fırlayan beton bloklar, yol kenarında bulunan Remziye Ayaz ve Rahime Aytekin'in üzerlerine düştü. Yüzlerce kilo ağırlığındaki beton kalıpların altında kalarak ağır yaralanan Remziye Ayaz ve Raime Aytekin Karamürsel Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan müdehaleye rağmen Remziye Ayaz kurtarılamadı. Hayati tehlikesi bulunan Rahime Aytekin ise Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevkedildi.


[h=4]YOLU KAPATTILAR[/h] Daha önce de ihmal sonucu bir benzeri yaşanan ve TIR'ın dorsesinden yuvarlanan demir boruların altında kalan bir kadının hayatını kaybettiği Karamürsel'deki bugünkü kaza, ilçe sakinlerinin büyük tepkisine neden oldu. Yaklaşık 300 kişi E-130 Karayolu'nun Karamürsel geçişinin her iki yönünü de ulaşıma kapattı. Yolun Yalova ve Gölcük istikametine doğru kar yağışı altında uzun araç kuyrukları oluştu. Olay yerine gelen Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın, kazaların sıkça yaşandığı bölgedeki Karayolları'nın yaptırttığı kavşağı iş makinasıyla yıktırmasıyla, kalabalık eylemine son verdi. .


[h=4]NEDENİ BETON YOL MU?[/h] Karamürselliler, ilçeyi ikiye bölen E-130 Karayolu'nun yaklaşık 2 kilometrelik bölümünün daha önce asfalt iken Karayolları tarafından beton yapıldığını, betonun asfalt gibi darbe ve sarsıntıyı emmemesi nedeniyle araçların kasalarındaki yüklerin yerinden oynayıp kaydığını, beton yolun ayrıca yük taşıtlarının yanı sıra küçük araçlara sert titreşimler nedeniyle zarar verdiğini öne sürdüler.

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt