Kısa Boylular Nasıl Giyinmeli?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
Kısa Boylular Nasıl Giyinmeli?
[h=2]Minyon olsanızda bacak boyunuzu uzun göstericek önerilerimiz var ![/h]
Moda herkesin her sorununu elbette düşünüyor! Minyon bir fizik çoğu zaman -erkeklere karşı- çekici bir avantaj olsa da bacak boyunuzu uzun gösterebileceğiniz öneriler de mevcut!
Tek tip renkler
Bu sizi hem daha ince, hem de daha zayıf gösterir.
Uzun elbise ve etekler
Trendler sizin yanınızda! Ayak bileğine kadar inen etek ve elbisemodellerini tercih edebilir, bunları kısa ceketlerle kombinleyebilirsiniz.

Robadan elbiseler
Dar bir göğüs kesiminden sonra eteği düz bir şekilde aşağı inen elbiseler özellikle gece organizasyonları için çarpıcı bir tercih olacak. Topuklu ayakkabılarla da bacak larınızı hem daha ince, hem de daha uzun gösterebilirsiniz. Tadını çıkarın!
Çok katlı elbiseler tercih etmeyin.
Yüksek bel
İşte trend dostu bir öneri daha… Yüksek bel etek ve pantolonları gönül rahatlığıyla giyebilirsiniz. Üstünüz için açık, altınız için koyu tonlar giyin.
Çizgiler
Yatay çizgili, değil dik çizgili kıyafetleri tercih etmeyin.
Kemerler
Bel kısmına takacağınız bir kemerle bacaklarınızın daha uzun görünmesini sağlayabilirsiniz. Bu Kim Kardashian'ın da taktiklerinden bir tanesi!
Topuklu ayakkabılar
İşte garantili bir uzun görünme sırrı! Eğer minilerden hoşalnmıyorsanız tıpkı Donna Karan gibi diz altında kalem bir eteği topuklu ayakkabılarla kombinleyerek ince, uzun ve zarif birgörünüm yakalayabilirsiniz. (ElmaElma)

leyditurk

 


pelın_

topuklu şart
 
greenmile

greenmile

Üye
    Konu Sahibi
o ayakkabı elbet çıkacak ama
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt