Kilolu Bayanlar İçin Abiyeler I Kilolu Bayanlar Nasıl Abiye Seçmelidir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fly cat

fly cat

Üye
    Konu Sahibi
Kilolu Bayanlar İçin Abiyeler I Kilolu Bayanlar Nasıl Abiye Seçmelidir?
Bayanların gece hayatlarında en önem verdiği eksesuardan olan abiyeleri, kilolu bayanlarında giymeye hakkı vardır. Kilolu bayanların çoğu bu kıyafetlerin kendilerine yakışmayacağını düşünsede, doğru kıyafet seçimi ile çok şık bir görünüm sağlayabilirler. Abiye kıyafet seçerken bazı noktalara dikkat edilmesi gerekir. Bunlar;

Eğer beliniz kalın ise; Bütün bakışları boyun ve omuz bölgenize toplamanız gerekir. Vatkalı, derin yakalı ve gösterişli takılarla dikkatlaari buraya çekebilirsiniz. Alt kısmı sade bir gece kıyafeti seçmeniz belinizin daha ince görünmesini sağlayacaktır.

Kalçalarınız kalın ise; Üst kısmı işlemeli ya da süslü bir elbise giyerek bakışları göğüs kısmına çekebilir, kalçalarınızın dikkat çekmesini önleyebilirsiniz. Verev, büzgülü, drapeli, bel, basen ve kalça kısmı işlemeli modellerden uzak durun. Üst kısmı açık renk ve alt kısmı koyu renkli elbiseler sizi daha ince gösterecektir.Kıyafetlerinizin içine korseli çamaşerler giymeye özen gösterin. Göbeğinizi saklamanın en güzel yolu; göğüs altından genişleyen bol kıyafetlerdir.

Sizi daha ince gösterecek renkler seçmeye özen gösterin. Genellikle gece kıyafetinizi siyah seçin sizi daha ince ve şık gösterecektir. Tamamen siyahlara bürünmemek için pastel veya canlı renkler de takılar kullanabilirsiniz. Kilonuzu saklamanın bir diğer yoluda bakışları başka yönlere çekmektir. Vücudunuzun en güzel görünüceğini düşündüğünüz yeri dekolte bir kıyafetle tamamlayabilirsiniz. Şık ve ince görünmek için sizi rahatsız edecek kıyafetlerden sakının. İçinde rahat edeceğiniz ve vücut tipinize uygun bir kıyafetle daha hoş görünebilirsiniz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt