Kickstarter Android uygulaması Google Play Store’da yerini aldı

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Kickstarter Android uygulaması Google Play Store’da yerini aldı
Kickstarter mobil uygulama iOS platformunun ardından Android için de sunuldu…



Son dönemde özellikle de teknoloji dünyası açısından Kickstarter oldukça büyük anlam ifade etmekte. Kickstarter ve benzeri Indiegogo gibi bazı siteler, sunulan bir projenin hedef kitle tarafından ilgi görmesi ile belirli bir hedef sonrası gerçekleşmesini sağlıyorlar.



Gerekli yatırımı bulamayan girişimciler, Kickstarter üzerinden destek sağlayarak, büyük projeleri bile hayata geçirebilme imkanına sahip oluyor. Baktığımızda Ouya oyun konsolu, Pebble akıllı saat gibi bir çok cihaz, Kickstarter üzerinden gelmiş ve sonrasında da pazarda yerini almıştı.

Geçtiğimiz 2013 senesinde Kickstarter Apple’ın iOS platformunda iPhone ve iPad modelleri için sunulmuş, ancak şu ana kadar Android platformunda ise yerini almamıştı. Uzun bir bekleyişin ardından Kickstarter sonunda Android cihazlar için de sunuldu.

Uygulama Google Play Store üzerinden indirilebiliyor ve ücretsiz olarak sunulmuş durumda. Uygulama 6.3MB dosya büyüklüğüne sahip ve dileyen Android kullanıcıları uygulama Google Play Store sayfasına ulaşarak indirebilir.

Uygulama Android 4.1 ve üzeri işletim sistemine sahip olan Android cihazlara yüklenebiliyor. Android uygulaması üzerinden yüzlerce ilgi çekici projeye de kolaylıkla ulaşabilme imkanına sahip olabilirsiniz.




http://www.maxicep.com/cep-telefonl...-google-play-storeda-yerini-aldi-h215798.html
 


Üst Alt