kendi üzerinize olmayan hatları, devir almanın tam zamanı

Sponsorlu Bağlantılar

piri.reis

piri.reis

Üye
    Konu Sahibi
kendi üzerinize olmayan hatları, devir almanın tam zamanı
3 ekim 2006 tarihinden önce aktive edilmiş avea hatlarınızı, kimin adına kayıtlı olursa olsun sadece 3 lira karşılığında üzerinize devir alabilirsiniz.
hemde eski hat sahibine hiç gerek kalmadan.
sadece simkart seri numarası ve kimlik fotokopisini bayiye vermeniz yeterli
uygulama yeni başladı.
(3 lira bayilerinin aldığı işlem ücretidir, kimi yer 5 lira alır, kimisi almaz)




Avea'nın metni;

Aboneliğinize ilişkin eksik bilgi ve belgeleri 10 Kasım 2009'a kadar Avea noktalarına başvurarak tamamlamanız gerekmektedir.




5809 SAYILI ELEKTRONİK HABERLEŞME KANUNU'NUN GEÇİCİ 5 İNCİ MADDESİNE İLİŞKİN BİLGİLENDİRME
10 Kasım 2008 tarihinde Resmi Gazete'de (mükerrer) yayımlanmak suretiyle yürürlüğe giren "Elektronik Haberleşme Kanunu"nun Geçici 5 inci maddesi ile aşağıdaki hususlar düzenlemiştir.

"(1) GSM mobil telefon hizmeti sunan işletmeciler nezdinde tutulan abonelik kayıtlarının tam, doğru ve güncel bilgilerden oluşmasını teminen, tüm abonelik kayıtları bu Kanunun yayımından itibaren bir yıl içinde güncellenir. Bu kapsamda ilgili işletmeciler nezdindeki bilgi ve belgelerinde eksiklik ve yanlışlıkları bulunan tüm aboneler, bu süre içerisinde kimliklerini ispatlayıcı belgelerle birlikte ilgili işletmeciye başvururlar. Başvuru esnasında abonelerden kimliklerini ispata yarar belgelerin birer örneği ile birlikte bireysel abonelerden Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaraları, kurumsal abonelerden ise vergi numaraları alınır. Bu madde kapsamında bilgileri güncellenemeyen hatların elektronik haberleşme şebekesi ile bağlantısı kesilir.

(2) Bu Kanunda tanımlanan son kullanıcılar, kullanmakta oldukları hatları, bir kereye mahsus olmak üzere verilen süre içerisinde, hiçbir vergi, resim, harç ve benzeri mali yükümlülüğe tabi olmaksızın kendi üzerlerine kaydettirmek için ilgili işletmeciyle abonelik sözleşmesi akdedebilir. Söz konusu hatların eski abonelerinin yapılan işleme bir yıllık zamanaşımı süresi içinde itiraz hakları saklıdır.

(3) Bu maddenin uygulanmasına ilişkin düzenlemeler Kurum tarafından yapılır."

Buna göre Şirketimiz nezdindeki bilgi ve belgelerinde eksiklik ve yanlışlıkları bulunan tüm abonelerimizin, 10 Kasım 2009 tarihine kadar, kimliklerini ispatlayıcı belgelerle birlikte Şirketimize başvurmaları gerekmekte olup başvuru esnasında ayrıca, bireysel abonelerimizin Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaralarının, kurumsal abonelerimizin ise vergi numaralarının ibrazı gerekmektedir. Bu madde kapsamında bilgileri 10 Kasım 2009 tarihine kadar güncellenemeyen hatların elektronik haberleşme şebekesi ile bağlantısının kesileceği hususu saygıyla bilgilerinize sunulur.



Avea İletişim Hizmetleri A.Ş.
 


greenmile

greenmile

Üye
teşekkürler...)
 
morfrap

morfrap

Üye
Ya nerden öğreniyoz o tarihten önce alındığını?
 
rroyy

rroyy

Üye
Turkcell'de de olsa böyle birşey, iyi olur, hoş olur. Tabi faturalı hatlar dahil ise
 


Üst Alt