Kaş Kaldırma Estetiği Nasıl Yapılır? | Kaş Kaldırma Estetik Ameliyatı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
First Lady

First Lady

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kaş Kaldırma Estetiği Nasıl Yapılır? | Kaş Kaldırma Estetik Ameliyatı
kaş kaldırma estetiği nasıl yapılır, kaş kaldırma ameliyatı nasıl yapılır, kaş kaldırma estetik operasyonu, kaş kaldırma estetik ameliyatı, kaş kaldırma ameliyat sonrası, kaş kaldırma ameliyat fiyatı

Kaş şeklinizin kalkık olmamasından dolayı şikayetleriniz varsa, çözümü de var! Kaşlar kimi zaman doğuştan kimi zaman da yer çekiminin etkisi ile zamana yenik düşerek sarkık gibi görünürler. Bu durum bakışlarınızı da etkiler. Daha etkili bir bakış ve daha genç görünmek için kaş kaldırma estetiğini tercih edebilirsiniz.



Kaş Kaldırma Ameliyatı Nasıl Yapılır?


Kaş kaldırma ameliyatı tek başına yapılabildiği gibi yüz ve alın gerdirme ameliyatı ile de yapılabilir. Yada göz kapağı sorunu varsa göz kapağı estetik ameliyatı ile birlikte de yapılabilir. Kaşlarınızda sarkme ve düşüklük sorunu varsa alın germe ameliyatı ile yapılması daha uygun olur. Fakat sarkma yok sadece kalkık olmasını istiyorsanız işte o zaman alın germe estetiğine ihtiyacınız yok demektir. Bunun için kaş kaldırme estetiği yeterli olur.

Askılama yöntemi ile kaş kaldırma estetik ameliyatı olan kişiler aynı gün içinde evine dönebilir. Genelde lokal anestezi uygulanıyor, ama hastanın isteğine göre de genel anestezi uygulanabiliyor.

Kaş Kaldırma Ameliyat Sonrası


Kaş kaldırma ameliyatında, kaşların kaldırılmasını istediğimiz doğrultu üzerinde saçların içinden birkaç cm. lik kesi içinden girerek kaşların altındaki dokuları serbestleştirerek yukarıya doğru gerdirilir. Ameliyatın ardından rahatsızlık verecek derecede ağrı olmaz, günlük hayatınıza hemen dönebilirsiniz. Ameliyattan 2 gün sonra banyo yapabilirsiniz. Kendi kendine eriyen dikiş kullandığım için dikişleri aldırma zahmeti ve stresi çekmezsiniz. Ameliyat, saçlı deri içinden girerek yapıldığı için birkaç cm. lik izler saçların içinde gizli kalıyor ve dışarıdan bakıldığında görünmüyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt