Karınca Yağı Nedir, Ne işe yarar ? Etkileri, Faydası, Zararları. Karınca Yağı Satışı konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Karınca Yağı Nedir, Ne işe yarar ? Etkileri, Faydası, Zararları. Karınca Yağı Satışı konusu
İran'dan ithal edilen Tala Karınca Yumurtası Yağı, geçmişten bugüne kullanılan, istenmeyen tüylere çözüm olan ağrısız , iğnesiz kullanımı ile ortadoğuda ve uzakdoğuda kadınların ve erkeklerin gözbebeği haline gelmiş bir üründür. Yeni doğan bebeklerein koltuk altı ve diğer bölgelerine sürülerek ileri yaşlardaki tüylenmesini tamamen geçiren Tala karınca yumurtası yağı , yetişkinlerin düzenli olarak kullanımı ilede istenmeyen tüy sorununa çözüm sunmaktadır.

Tüylü olan bölge klasik yöntemlere (ağda, cımbız, epilasyon vs.) tüylerden arındırıldıktan sonra karınca yumurtası yağını tüylerden temizlenen bölgeye elinizle masaj yaparak sürün. Bu işlemi 4-5 gece yatmadan önce yapmanız ilk seans için yeterli olacaktır. İlk seans sonrasında tüylerinizin belirgin bir şekilde azaldığını fark edeceksiniz. İlerleyen aylarda aynı yöntemle işleme devam edilir. 4-6 seans(takriben 4-6 ay) sonrasında tüylerinizden tamamen kurtulmuş olursunuz.Diğer yöntemlere göre çok daha ucuz ve kesin çözüm sunan Tala Karınca yumurtası yağını Osmanlı döneminde haremdeki cariyelerin ağdadan sonra kullandıkları biliniyor. Geçmişte bile tüyleri yok etmek için güzel bir yöntem olarak bilinen Karınca yumurtası yağı o çağlardan bugünlere kadar geçerliliğini korumuştur.

Çağımız kadınlarının epilasyon ve diğer tüy dökme yöntemlerini tercih etmeleri yanında halen eski kültürlere alışkın olan insanlar Karınca yumurtası yağını tüy dökmede en etkili ve en kalıcı yöntem olarak kabul etmektedirler.

Anadoluda ve İstanbul'da bazı insanların halen yeni doğan çocuklara ilerde tüylenmesin diye, kendilerine ise tüy sorunlarına bir çözüm olarak bu yöntemi kullandıkları bilinmektedir.

Tala tamamen doğal bir ila çtır, İrandan orjinal olarak alınmaktadır, kesinlikle sahte değildir ve hiçbir yan etki yaratmaz.

Aşağıdaki sitelerden satın alınabilir.

 
  • Beğen
Tepkiler: Reşwan ve Tuba.Erva


-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
[ı]teşekkür ederim bilgi için[/ı]
 

gulfem

Üye
Arkadaşlar ben bir süredir, bu ürünü araştırıyordum.Farklı markalar ve farklı fiyatlarla karşılaştım.Hadi markalar farklıdır anlarım;ama ürün kalitesi sabitse, bu kadar fiyat farkı olamaz. Bu da bende ürünle ilgili şüphelere yol açtı. Derken TRT ana haberde izlediğim şeyler, şüphelerimi doğruladı, paylaşmak istedim.


 

dailynews

Üye
Bu yağların içeriği çok karışık arkadaşlar.Buraya uzun uzun yazmak yerine sizleri bu haberi okumaya davet ediyorum.Rezillik bu ya!!!

:hmmm
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Bilgi için çok teşekkürler.
Eline sağlık.
 

dailynews

Üye
:bilmem:Daha bu kremin içeriğinin ne olduğundan habersiz olupta çocuğuna bile sürenler var:S biri bunları durdurmalı:@

Rica ederim.
 

tezsiz

Üye
:aglaYok Osmanlı'dan kalma bir adetmiş karınca yumurtası yağı, yok eskiler sürüyormuş. Artık teknoloji çağında 21. yüzyıldayız. Hala bilimsel şeylerden uzak,karınca yumurtası yağı,yılan yağı,salyangoz ayağı gibi şeylerle uğraşıyoruz. Sağlığa uygunluğu kanıtlanmış olsa, içinde ne olduğu tamamen bir muamma olmasa... Bu kadar güven duyulmayacak durum söz konusu iken,kesinlikle kullanılır birşey değil,bu para tuzağından başka!!!:sopa:






İKİSİ DE GÜZEL YAZILAR,OKUMANIZI TAVSİYE EDERİM.
 
silop_kms

silop_kms

Üye
kafam karıştı vay be....
 

tezsiz

Üye
kafa karışmayacak gibi değil; ama bu ürünler sağlığa kesinlikle uygun değil,en azından artık bilimsel bir açıklaması var!!!
 
silop_kms

silop_kms

Üye

ferat_ferat

Üye
ben bi erkegim bende bogazımın altın bi sürü kalın tüy vardı belli bi seanstan sonra bende kayboldu bence kaçırmayın kullanın
 

tezsiz

Üye
Kelliğe karşı yılan yağı ile istenmeyen tüylere karşı karınca yumurtası yağının hiçbir etkisi olmadığı bildirildi.


Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Dermatoloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ekrem Aktaş, kelliğe karşı “yılan yağı” ile istenmeyen tüylere karşı “karınca yumurtası yağı” kullanılmasının hiçbir bilimsel geçerliliğinin olmadığını bildirdi.

Prof. Dr. Aktaş, tıbbi ilaçların geliştirilmesinin uzun yıllar aldığını ve çeşitli testlerden geçtikten, binlerce kişi üzerinde denendikten sonra piyasaya sürüldüğünü söyledi.

Ayrıca o tüylerin azalmasının bir ihtimali de kıl dönmesinden dolayı azalıyor görünüyor ;ama aslında deri altında bekliyor tüyleriniz.Yüz bölgesi için bu durum daha da tehlikeli bence.Bu kadar bilimsel olarak kanıtlanmış,denenmiş bir sürü ürün var.Siz gidip kulaktan dolma bilgilerle bu ürünleri kullanın. Sağlık bu başka birşeye benzemez.
 

tezsiz

Üye
Almanya'daki Dermatest Research Company isimli şirketin onayını gösteren belge ile ilgili Alman makamları ile irtibata geçildi. Şirket yetkilileri, söz konusu firmaya tüy dökücü kremlerle ilgili onay vermediklerini bildirdi. Dermatest Merkezi Başkanı Dr. Werner Voss imzasıyla gönderilen cevap metninde söz konusu Türk firması ile hiçbir çalışmanın olmadığı belirtildi

 

tezsiz

Üye
Artık bu konu ile ilgili kafalardaki soru işaretleri son bulacak eminin bu programla.Piyasada ki diğer ürünlerde illaki kıl tüy dökecek, iyi gelecek diye bir kural yok ama .Onlarla ilgili böyle şaibelerde yok.Bu resmen bir sağlık skandalı.Nerede üretildi,ülkeye nasıl geldi,kaç kişi denedi, sonuç ne oldu??? Bu kadar çok cevapsız soru varken birilerinin çıkıp artık yeterli birşeyler söylemesi gerekiyor diye düşünüyordum ki.Bu akşam TV de yayınlanacağını öğrendim.Lütfen seyredelim.

 

tezsiz

Üye
KARINCA YUMURTASI YAĞINDA YAPILAN TAHLİLLERDE KREMLERDEN AYÇİÇEK YAĞI ÇIKTI!!!

 

tezsiz

Üye
 
haltie

haltie

Üye
Aynen karınca yağı mevzusu hikayeymiş
 

tezsiz

Üye
Efsane efsane,bize masal tadına yutturmaya çalışıp ceplerini dolurup taşırıyorlar.
 

gunesdeniz

Üye
Benim saclarımda aşırı derece dökülme vardı bir sürü sampuan kullandım ama ıse yaramadı bende bir arkasadımın vasıtasıyla bioblas aldım ve 3 ay'dır kullanıyorum saclarım dakı dokulme oldukca azaldı ve hepsınıze tavsıye ederım.
 
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
tesekkürler D:
 


Üst Alt