Karın bölgesindeki yağlar nasıl eritilir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
First Lady

First Lady

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Karın bölgesindeki yağlar nasıl eritilir?
2012 yazına girmeden önce ki ilk hedefiniz karın bölgesinde ki yağlardan kurtulmak ise, yapılan araştırmalar sonucunda etkisini kanıtlamış yöntemleri deneyerek bu hedefinize ulaşabilirsiniz. Göbek yağlarına elveda demek ve düz bir karına sahip olmak için bu önerilere kulak verin.







Yiyecekler: Çilek, vişne, kiraz gibi meyveler ve nohut, fasulye, mercimek gibi bakliyatlar yiyebileceğiniz en iyi besinlerdir. Böğürtlen, kuru kayısı, fasulye kış meyvelerinin taze olarak sıkılıp sularını içmek kilo vermede en etkili yöntemlerden bir tanesi. Bu yiyecekleri tükettiğinizde tokluk hissi yaratıyor ve böylece daha rahat kilo veriyorsunuz.Günde 25 ile 35 gr tüketmek yararınıza olacaktır. Hiç yememek ise doğru değildir.

İçecekler:
Soğuk su diğer içeceklerden çok daha iyi. Doygunluk hissi verdiği için fazla yemenize de engel olur. Adet döneminizi rahat atlatmanıza yardımcı olur. Buzlu su içtiğinizde vücudunuz ısınmak için ekstra enerji harcayacaktır. Bu ayrıntıyı da aklınızın bir kenarına yazın. Ve mümkün olduğu kadar alkollü içeceklerden uzak durun. Alkol kandaki kortisol seviyesini yükselterek göbek çevresinde yağlanmaya neden olur.

Vitaminler: Kalsiyum kemikleriniz için mükemmel bir koruyucu kalkan oluşturur. Omurgada çatlaklara neden olan osteoporozu engeller. Bu sistemin çökmesi göbeğin çıkmasına neden olur. 50 li yaşlardaysanız ya da geçtiyseniz günde bin beş yüz mg kalsiyum almanız gerekir.50 li yaşların altındaysanız bin mg yeterli olacaktır.


Jimnastik hareketleri: Yer çekimi nedeniyle vücudunuzun üst kısmı alt kısmından daha ağırdır.Bunun için uygun bir jimnastik aleti ile bir çok zor hareketi yapıp istediğiniz düz bir karına kavuşabilirsiniz.

Bisiklet sürmek: Bel çevrenizi inceltmek için en iyi sporlar kendi başınıza oynadığınız tenis,raket oyunları, Kickbox ve yüzmedir. Bunun yanında yapacağınız herhangi bir egzersiz hareketide işinize yarayacaktır. Bisiklete binmek ise hiçbir işe yaramayacaktır. Bisiklet basenlere iyi gelir ve bel, karın kaslarıyla alakası yoktur.

Ev aletleri: Evde yapacağınız egzersizlerden bir taneside egzersiz topuyla yapılan hareketlerdir. Eğer sırt ağrınız varsa bu toptan uzak durun.

Alışkanlıklar: Yapacağınız en iyi alışkanlık dik yürümek ve dik oturmak olacaktır. Koyvermiş gibi yürümek göbeğinizin çıkmasına neden olacaktır.Oturduğunuz yerden karnınızı içeri çekip bırakmanız da belinizin incelmesine yardımcı olacaktır.


  • Yağlı ıvır zıvırlardan vazgeçin.
  • Bol bol su için.
  • Tuzu fazla tüketmemeye çalışın.
  • Sakız çiğnediğinizde hava yutarsınız.Bu nedenle fazla sakız çiğnemeyin.
  • Sindirimde zorluk çekiyorsanız 1-2 fincan kahve size yardımcı olacaktır.



Kıyafetler:
Vücut şekillendirici kıyafetleri tercih edin.Özellikle bel çevresi için üretilen ‘Lycia’içeren kıyafetlerden muhakkak alın. İncelmenizde baya yardımcı olacaktır.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt