Kalou'nun kaderi haftaya belli oluyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Kalou'nun kaderi haftaya belli oluyor
Chelsea'nin Fildişili yıldızı Salomon Kalou, önümüzdeki sezonda Arsenal, Liverpool veya Tottenham'ın formasını giyebilir.

Devre arasında Anelka ile ve Şampiyonlar Ligi finalinin ardından Drogba'nın kadrodan ayrılmasından sonra Chelsea'de Salomon Kalou'nun da ayrılması gündeme geldi. Geçtiğimiz hafta basında çıkan haberlerde golcü oyuncuyla Galatasaray ve Beşiktaş gibi Süper Lig ekiplerinin de ilgilendiği yazılmıştı.

Goal.com'un edinidiği bilgilere göre ise, kontratı sona erecek olan Fildişi Sahilli oyuncu, geleceği hakkındaki kararı önümüzdeki hafta içersinde verecek. Avrupa'da birçok takımın transfer listesinde olan Kalou ile Liverpool, Tottenham, Arsenal, Juventus ve Hollanda Ligi'nin önde gelen ekipleri ilgileniyor.

Geçtiğimiz haftalarda takımdaki geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Kalou, "Burada olmaktan mutluyum. Ayrılmak için hiçbir nedenim yok. Robbie buraya geldi ve bana oynama şansı verdi. Bu durumdan dolayı oldukça memnunum." sözlerini kullanmıştı.

2006 yılından bu yana Londra ekibinin formasını terleten 26 yaşındaki oyuncu 156 lig maçında 36 kez fileleri havalandırdı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt