java MemoryUp (ram yükseltme pro)

Sponsorlu Bağlantılar

mmehmet1

Üye
eyw.
 


mustek42

mustek42

Üye
kardes eline sağlık ama register yapamadım.5130 express muzikte işe yaradı. telefon jar ve jad olunca calıstırıyor sis olunca telefon gormuyor.
koda bir el at lütfen.:oke:
15 ooooooo
20 ooooooo olmuyor. koda bir el at lütfen.:oke:
 
outofdark

outofdark

Üye
ne register kodu ama(hiç kimsenin aklına gelmezdi):ehe:
 
Heroata

Heroata

Üye
PC den indirdim bakalım olcak mı denicem :)
 

Hasan

Üye
:tşk:
 

kill4life

Üye
kardes zip deilde direk dosyayi koyar misin mobilden girenler icin iyi olur
 

mgrckoztoprak

Üye
15 ooo oluyor ama en sonunda kod geçersiz dio 5800 da
 
Ahmet_Selim

Ahmet_Selim

Üye
teşekkürler .. :)
 
fevzia

fevzia

Üye
tşk eline sağlık
 
harviy_48

harviy_48

Üye
kardeş regester kodunu yazdım ama emaile neyazcaz,bi yardım etsen
 
Heroata

Heroata

Üye
Bu programlar hiç ise yaramıyor
 

FenerLi-GenÇ

Üye
arkadasım kulaktan duyma bilqilerle karşıma çıkıp yorum yapma istersen bu bir ikincisi bu proqramı ben yapmadım heralde ayrıca telefonda ram'in olması symbian yada java ile hiç bir alaka qöremiyorum ayrıca sen şuan qit bi tane telefoncuya benim tel java destekli diyelim 2.5mb ram kapasiteli diyelim aynen böyle söyle de ki ben telefonumun ram'ini artırmak istiyorum 2 katı yapabilir miyiz de ayrıca yapılırken qörme imkanın warsa da otur da izle.proqramla yazılımla da yapmıyolar direk içini açıp yeni ram takıyolar pc'de ki qibi!!! bu proqram da pc'deki disk birleştirme işlewi qörüyo we yüksek gb hafıza kartı takıp doldursanda kasmıyo bizzat java uyqulamalı telefonda denenmiştir.senin telefonun desteklemediyse o da senin şansına ama milletin emeqini suistimal edemezsin burda.
bişeyler qidip qidip qeliyo diyosun o senin o anki ram'in performansı..benzer proqramı tabi pc için kur pc'ne (adı aklıma qelirse yada bulursam proqramı onu da paylaşcam) onda da senin demene qöre bişeyler qidip qidip qelecek.bu na ne diceksin peki benim pc java destekliyo bu pro işe yaramaz ekrana bişeyler qelip qelip qidiyo mu diceksin qülerim sana ancak :D

profosyenel olduqumu düşünmüyorum böyle bişe için iddalı da deqilim burası bi paylaşım platformu we bende ufak tefek çabalarla qörewimi yapıyorum.yaptıqım paylaşımları kullanıp kullanmamak sana kalmış zorla eline tutuşturulmuyo ayrıca sana kimse bişe dediqi yok we tutmuş abuk subuk yorumda bulunuyosun beqenmiyosan monitörün saq üst köşesinde close butonu war tıklamakla özqürsün..
sayqılarımla...

HELAL!!!!:oke:
 
Jitou

Jitou

Üye
:tşk:
 
suhomi

suhomi

Üye
sağol
 

brodway12

Üye
Bu ram arttırma linkimidir nedir nerde o
 
UtkuGARIP

UtkuGARIP

Üye
arkadaslar bu pro ile hem telefonunuzun kaç ram, %de ne kadarını kullanıyo ne kadarı boşta olduqunu qörebiliyosunuz hemde ram'in hızını artırabiliyosunuz..
register kodu isterse : 20 tane o (harf) sıfır deqil
yani oooooooooooooooooooo artık proqram
:)


Kardeş verdiğin kayıt kodu galiba önceki sürümlere ait. User ID, Reg Key ve Email bilgileri gerekiyor kayıt için.
 


Üst Alt