Yardım iTunes Hiç Açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

yasin213

yasin213

Üye
    Konu Sahibi
iTunes Hiç Açılmıyor
İlk iTunes yüklediğimde (1 ay önce) gayet güzel çalışıyordu. Ama birkaç haftadır çalışmıyor. iPhone'u bilgisayara bağlıyorum ama iTunes açılmıyor. Direk .exe dosyasının bulunduğu bölüme gidip ordan açmayı deniyorum (C:/Program Files/iTunes), açılmıyor. Görev Yöneticisi kısmında iTunes.exe 10 saniye kadar çalışıyor.
Başka iTunes versiyonlarını da denedim, işe yaramadı.
Revo Uninstaller ile programların hepsini seçip sildim, yeniden başlattım, iTunes'u yükledim, bir daha yeniden başlattım bilgisayarı, sonuç yine aynı.
İşletim sistemim Windows XP Service Pack 3. Windows Xp için verilen destek kesildiği için son sürümü yükleyemiyorum, minimum Vista olması gerek. Destek verilmediği için açılmaması normal diye düşünüyorum ama neden 1 ay önce açılmamaya başladı? Veya alakası yok mu?
 
Dm.Pro

Dm.Pro

Üye
merhaba Genç Anlaşıldıgına Göre İphone 4 s Kulanıyosun windows xp service 3 Profosyonel . Kulanoyosan bu normal Son durumlara Göre Xp destegi Kesildi Onu Kolayca 2 miz Windows 8.1 e 10 Dk İçinde Getirebiliriz. Vista İos u Desteklemiyebilir Zaten Bu İtubes Windows. İçin deqildi Apple İçindi Ama Aplle Windows . İçinde Getirdi .
 


Üst Alt