iTools - Apple iPhone için yepyeni bir dosya / uygulama / içerik yönetici file manager !

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
iTools - Apple iPhone için yepyeni bir dosya / uygulama / içerik yönetici file manager !
Apple iPhone cihazlarınızın verilerinin yedeklenmesi, dosyalarının senkronizasyonu ve içeriklerin eşitlenmesi karmaşasından sıkıldınız mı ? Tüm Apple kullanıcıları eminim sıkılmıstır.

İşte bu noktada, telefonun tüm dosyalarını, cihazınız jailbreak sız olsa bile görüntüleyebileceginiz, fotograflar arasına, melodiler arasına, müzikler arasına direkt olarak kopyala - yapıstır yöntemi ile içerikleri yerleştirebileceginiz veya alabileceginiz, uygulama kurabileceginiz, kaldırabileceginiz ve yedekleyebileceginiz oldukça basit bir uygulama olan iTools yardımımıza koşuyor.

Şahsi denemelerimde kesinlikle iTunes u artık açmamanıza neden olacak bir uygulama oldugunu söyleyebilirim. Programın çalışması için ise, iTunes yazılımının bilgisayarınızda yüklü olması gerektigini hatırlatmakta yarar var

Öncelikle uygulamayı resmi sitesinden indirebilirsiniz (Şimdilik ücretsiz olarak sunuluyor)





Görselden görebileceginiz gibi, soldaki menüden cihazın tüm içerigine tek tıkla ulaşabiliyor ve kopyala yapıstır ile tüm verilerini yönetebiliyorsunuz, üstelik jailbreak yapmaya gerek yok !


Media: Bu kısımdan cihazınıza yüklediğiniz tüm müziklere ulaşabilirsiniz. Silip ekleme yapabilirsiniz.
Photos: Albümlerinizi düzenleyebilir veya çekmiş olduğunu fotoğrafları bilgisayarınıza tutup atarak kopyalayabilirsiniz.
iBooks: Varsa Pdf formatındaki e-Kitaplarınızı kontrol edebilirsiniz.
Applications: Yüklemiş olduğunuz tüm uygulama ve oyunlara burdan ulaşabilirsiniz. Yedeklerini alabilir, kaldırma işlemini yapabilirsiniz.
Desktop: Telefonunuzun birebir görüntüsünü çıkartır. Burdan uygulamaları tutup yerlerini değiştirerek düzenleme yapabilirsiniz.
Storage: Depoladıgınız dosyaları gösterir.
File System: Cihazın içerisindeki tüm dosyalarınızı gösterir. Uyarıyoruz system dosyalarında herhangi bir silme düzenleme yaparsanız cihazınız bir daha çalışmayabilir. Bu yüzden wallpapers veya Ringtones üzerinden zil sesi değişikliği veya arka plan duvar kağıtlarını ekleyip silebilirsiniz.
Information: Telefon rehberinizdeki tüm kişileri, mesajları ve notlarınızı görebilir, düzenleme ve ekleme yapabilir, yedeklerinizi kolaylıkla alabilirsiniz.
Advanced: Bu bölüm üst seyive bilgiler içerdiğinden girilmesi tavsiye edilmez.


Kullandıkça programın ne kadar kolay ve keyifli olduğunu göreceksiniz. Hiç bir zaman iTunes yerini tutmayacaktır fakat alternatif arayanlara ve işlerini hızlı bir şekilde halletmek isteyenlere ücretsiz bir alternatif iTools.
 
  • Beğen
Tepkiler: darkbluee11, MAERKEK, teknolojibaronu ve 9 diğerleri


jeki01

jeki01

Üye
emeğine sağlık.
 
JaoDeka58

JaoDeka58

Üye
emegine sağlık kullanmaya başladım bile :)
 
selcukiyet

selcukiyet

Üye
çok teşekkür ederim. ALLAH razı olsun. harika bir program.
 

delpiero1905

Üye
çok teşekkürler
 
M.Eroglu

M.Eroglu

Üye
Kullanışlı ve güzel bir program teşekkürler...
 
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Tşkler
 
turkey-03

turkey-03

Üye
ben yukluyorum hata veriyor neden ?
 
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Program yuklenerek calismiyor zaten nerde hata aliyorsunuz? Simgeye cift tiklayin direk calisacak ..
 

Buhara_21

Üye
Merhaba Arkadaşlar...

itools ile program atıyorum ancak simgelere tıkladıgımda açmıyor nedeni ne olabilir acil yardım lütff
 
duduco

duduco

Üye
Kullandığım bir programdı, burdaki çalışmıyor şikayetleri için kaldırıp burdan tekrar kurdum ve zil sesi yükledim sorunsuz çalışıyor, itunes kullanan için bu çok daha basiti:oke:
 
dayvo

dayvo

Üye
Ara yüzündeki wifi connection acık konuma getirdiginizde data kablosu olmadan wifi üzerinden senkonize yapılabiliyorrr
 
muzafferas

muzafferas

Üye
Harika bir şey, emeğine sağlık. Teşekkürler
 

kuafor2009

Üye
selam arkadaslar. itools programi ile jb li telefonlara ayni programdan 1 den fazla program yukleniyor, ornegin normalde tek bi whatsapp programi yukluyken itools ile 3 yada 5 yada 7 tane yuklenebiliyor dun bununla karsilastim, saatlerce ugrastim ama bi turlu beceremedim bu konu hakkinda yardimci olabilcek bi arkadas varmi. olursa da tsk ederim simdiden emeginize saglik
 
atakantan

atakantan

Üye
Deniyip gorelim bakim :))
 

ByRamCho

Üye
müthiş bir uygulama
 
kado04

kado04

Üye
teşekkürler emeğe saygı eline sağlık
 

halit1505

Üye
admin bi yardımcı olsun biri yav kafayı yiyecem indirdim ben bu progu ilk kullandım sonra bilgisayarı kapattım actm bi daha kurulmuyor bana surekli bi hata veriyor.. .s
 
ledayi2000

ledayi2000

Üye
teşekkürler
 

ca_caca

Üye
arkadaslar ios 6 da itools ile film rulosuna resim atamıyorum yardımcı olabılecek varmı ios 5de atılabılıyordu jailbraklı olsun olmasın ama yeni surumde atamıyorum yapabılen varmı acaba:?
 


Üst Alt