Haber İşte Samsung'un katlanabilir akıllı telefonu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
İşte Samsung'un katlanabilir akıllı telefonu
Patentler üzerinden Samsung'un katlanabilir akıllı telefonunun tasarımı ortaya çıktı.




Akıllı telefon pazarında her dönem yeni teknolojiler hayatımıza dahil olmaya devam ederken, bir süredir Samsung'un katlanabilir akıllı telefon üzerinde çalıştığı yönünden iddialar gelmekte. Katlanabilir cihaz için çalışmalar içerisinde Samsung, farklı patent başvuruları da gerçekleştirerek, teknolojisini sağlama alırken, şimdi de yeni bir patent daha ortaya çıktı.



Samsung'un ortaya çıkan yeni patentinde katlanabilir cihaz görülebiliyor ve baktığımızda Samsung'un kesinlikle yeni bir tasarımının yer aldığını söyleyebiliriz. Bu katlanabilir akıllı telefon, bükülebilir ekran ve çıkarılabilir kamera modülü ile geliyor.

Henüz, Samsung'un bu katlabilir akıllı telefonunu pazara ne zaman sunacağına dair bilgiler ile bulunmuyor. Daha önce 2017 senesinde ilk örneği görebileceğimiz yönünde iddialar gelse de henüz gelecek sene için bu teknolojinin sunulmaya hazır olacağını düşünmüyoruz. Hazır olsa bile Samsung, bu akıllı telefonunu en uygun zamanda satışa çıkartmak isteyecektir.



Firma şu sıralar büyük bir gizlilik içerisinde yeni Galaxy S8 amiral gemisi üzerinde çalışıyor. Bu akıllı telefonun Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti, Quad HD kavisli ekran, Force Touch desteği, tek arka kamera, 3.5mm kulaklık girişi olmayan tasarım, suya dayanıklı yapı ile sunulacağı kaydedilmekte.



Yeni Samsung Galaxy S8 akıllı telefon gelecek sene başında İspanya'nın Barcelona şehrinde düzenlenecek olan MWC 2017, Mobil Dünya Kongresi'nde resmi olarak duyurulacak.
İşte Samsung'un katlanabilir akıllı telefonu
 
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve BLasTeaR


yeumyang

yeumyang

Moderator
Bu gibi teknolojiler için henüz çok erken bunu yapana kadar pil sorununa çözüm bulsunlar
 
  • Beğen
Tepkiler: gsolak ve Buğra

MaxipmaN

Üye
gene bomba üretme hevesi var bunlarda galiba. :pokey:
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
@MaxipmaN note 7 olayındaki gibi işid bunlardanda ön sipariş vermeye kalkışmasın gene :kop: :kop2:
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra ve MaxipmaN
Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
elbette teknoloji gelişiyor ve yeni özellik veya farklılıklar insanı cezbedici şeyler lazım katlanabilir olayı da bunlardan bir tanesi ama bende erken olduğunu düşünüyorum :hmmm
 


Üst Alt