Işte gutı´nin son talibi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
delrico

delrico

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Işte gutı´nin son talibi


Beşiktaş´ta her yaptığı olay olan ve hızlı gece yaşamı nedeniyle Carvalhal´ın uzun süredir kadroya almadığı Guti Hernandez´e Almanya´nın önde gelen ekiplerinden Schalke 04´ün talip olduğu iddia edildi.

Önce Alman basınında çıkan, daha sonra İspanya´da da büyük yankı uyandıran transfer harekatında, Guti´nin eski takım arkadaşı Raul´ün başrolü oynadığı iddia edildi.

Yıllarca Real Madrid´te birlikte top koşturduğu Raul´in formasını giydiği Schalke´nin, devre arasında Guti için Beşiktaş´ın kapısını çalacağı öne sürüldü. Siyah-Beyazlılar´ın da yıllık 2.7 milyon Euro maliyeti bulunan Guti´yi gönderebileceğinin altı çizildi.

Ayrılmayı düşünüyor

Bilindiği gibi futbolundan çok özel yaşamıyla gündeme gelen Guti yakın çevresine, "Beşiktaş´ta forma şansı bulamıyorum. Ben futbol oynamak istiyorum. Ancak İstanbul şehrini de çok seviyorum. Bu durumda sabretmemin tek nedeni İstanbul" açıklamasını yapmıştı.

Bir sorun var

Guti-Schalke transferinin önündeki en büyük sorun, Lacivert-Beyazlı kulübün bulunduğu Gelsenkirchen kenti... Tam bir sanayi şehri olan Gelsenkirchen, Guti´nin doğup büyüdüğü Madrid ve çok sevdiği İstanbul´la taban tabana zıt bir noktada bulunuyor. İstanbul ile Madrid´in aksine Gelsenkirchen´de gece yaşamı ve eğlence yok denecek kadar az...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
334
Kingmortall
delrico
Cevap
0
Görüntüleme
522
delrico
delrico
Cevap
6
Görüntüleme
377
delrico


Üst Alt