İstanbulda Okullar Tatil Mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
    Konu Sahibi
İstanbulda Okullar Tatil Mi?





İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, bugün için okulların tatil edilmesi gibi bir durumun olmadığını söyledi.

SELE BİR KURBAN

Kadıköy'de kurbağalıderenin taşan sularına kapılan bir belediye işçisi hayatını kaybetti.

İBB'DEN AÇIKLAMA

İBB'den yapılan açıklamaya göre yağışların etkili olduğu bölgelerde, 1278 ihbar İSKİ, İtfaiye ve Yol Bakım Onarım müdürlüğü ekipleri tarafından değerlendirildi. İstanbul’da Son 30 dakika 45 kg. yağış düştü. Son iki günde İstanbul’a metrekareye 135 kg. yağış düştü. Su baskınları ile mücadele eden ekip listesi şöyle:

VATANDAŞLAR HAZIRLIKSIZ YAKALANDI


İstanbul'da özellikle akşam saatlerinde etkili olan yağmur vatandaşları hazırlıksız yakaladı. Yollardaki su birikintileri yüzünden sürücüler zor anlar yaşadı. İstanbul'da 2 gündür etkisini artırarak devam eden sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiliyor. Gün boyunca etkili olan yağmur akşam saatlerinde caddeleri su bastı.Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ıslanmaktan kurtulamadı. Patlayan rögarlar yüzünden yollarda su birikintileri oluştu. Sürücüler araçlarını kullanmakta zorlandı.


ÖĞLEN SAATLERİNE KADAR SÜRECEK

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, İstanbul'da halen aralıklarla devam eden sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışların öğle saatlerine kadar sereceği bildirildi. Yetkililer vatandaşları, ani sel, su baskını, yıldırım ve heyelan gibi olası tehlikelere karşı uyardı.


YURT GENELİNDE SAĞANAK YAĞIŞ UYARISI

Devlet Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli, Sakarya, Kocaeli, Yalova, Bursa, Çanakale, Niğde, Nevşehir, Yozgat, Kayseri, Sivas, Çorum, Amasya, Tokat ve Malatya çevrelerinde kuvvetli sağanak yağışlar akşam saatlerine kadar devam edeceği bildirildi. Yağış beklenen illerde, sel, su baskını, heyelan, yıldırım ve dolu gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların tedbirli olması gerektiği belirtildi.


ATAŞEHİR'DE DERE TAŞTI, ÇOK SAYIDA EV VE İŞYERİ SU ALTINDA...
Ataşehir Yenisahra Mahallesi'nden geçen Örnek Deresi'nin taşması sonucu çevredeki çok sayıda ev ve işyerini su bastı. Sel nedeniyle bir işyerinin duvarları çökerken Yenisahra Stadı da su altında kaldı. Belediye ekipleri iş makineleri ile dere yatağını temizlemeye çalışıyor.













Cengiz ÇOBAN - İSTANBUL -DHA

 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt