İstanbulda Eğlence Yerleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
İstanbulda Eğlence Yerleri
İstanbul Eğlence Yerleri,
İstanbul'un eğlence mekanları,
İstanbulda Eğlence Yerleri

İstanbul Etilerde Eğlence Yerleri

Etiler İstanbul’un en iyi eğlence mekanlarının bulunduğu semtlerin başında gelir.Şık mekanlarını ve çoğu ithal mal satan mağazalarını barındıran bir semt haline gelmiştir.

Akmerkez İstanbul’un büyük ve görkemli iş ve alışveriş merkezi, içinde binlerce metrekareye yayılmış ünlü mağazaların yer aldığı Akmerkez, Levent’ten Etiler’e doğru giderken, Nisbetiye Caddesi üzerinde, semtin girişine yakındır.

Etiler’in gece hayatının hareketliği gündüz hareketliğini aratmayacak nitelikte.Yerli ve yabancı sayısız markanın barındığı,sofistikasyonu çok yüksek bir bölge olan Etiler istanbulun en merkezi semtlerinden biridir. İstanbulda her yere çok yakın olup aynı zamanda gürültüden uzak, istanbul’da olabilecek en ağaçlıklı bölgelerden birinde, her sabah kuş sesleriyle uyanmak Etiler’de yaşayanların sahip olduğu bir özelliktir.

Günün ilk ışıkları ile birlikte başlayan hareketlilik öğle saatlerinde iyiden iyiye artıyor. Akşamüstü iş çıkışı müdavimi oldukları barlara uğrayıp bir kaç kadeh içenler, dünyua mutfaklarının eşsiz örneklerini barındıram cafe ve restoranlar, günümüzün çağdaş sinema salonlarını barındırması Etiler’i bir cazibe merkezi haline dönüştürüyor.Nispetiye caddesinin her iki yanında boylu boyunca uzanan dünyanın en seçkin markalarını da barındıran mağzalardan alışveriş etmek isteyenler için sonsuz seçenek sunuyor.

İstanbul Beyoğlu eğlence yerleri

İstanbul gece hayatı nın en güzel yaşandığı yer, gerek eğlence merkezleri ile olsun gerekse cafe leri ve club barları ile olsun Beyoğlu ve Beyoglu Eğlenceleridir...

Taksim den Fransız Sokağına , Çiçek Pasajı, Nevizade, Asmalı Mescit..
fasıl mekanları ve meyhaneler müşterilerine eğlence fırsatı sunuyor.

Optimum Outlet İstanbul Eğlence yeri

Yılda yaklaşık 15 milyon ziyaretçiye hizmet vermekte olan Optimum Outlet, ünlü markaların outlet mağazalarına, Türk ve Dünya mutafaklarından lezzetli yemekler sunan restaurantlarına ve eğlenmek isteyen müşterileri için hazırlanmış olan aktivite alanlarıyla dikkatleri çekiyor. İstanbul’un en çok araç geçen yollarından biri olan E-5 üzerinde konumlanmasında bu ziyaretçi sayısını arttıran faktörlerden.

Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi’nde hangi markalar yer alıyor?

Ünlü markaların outlet mağazalarını bir arada toplayarak ziyaretçilerin beğenisini toplayan Optimum Outlet’de 162 marka aynı çatı altında yerini almaktadır. Fracasetti, Vakko, Park Bravo, LCW, YKM, Mudo, Marks & Spencer, Beymen, Dagi, Diesel, Kemal Tanca, Damat, Fabrika gibi ünlü markalar Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi’nde yer almaktadırlar. Optimum Outlet’de yer alan markaların bir çoğu outlet olarak hizmet verirken bir kısmı da sezon ürünleriyle müşterilerine hizmet vermektedir.

Outlet olmayan markalar da Optimum’da yer alıyor mu?

Optimum her ne kadar outlet merkezi olsa da içerisinde markaların normal mağazalarını da bulundurmaktadır. Migros, Koçtaş, MediaMarkt ve D&R gibi markaların normal mağazaları Optimum’da yer almaktadır.

İSTANBUL EĞLENCE HAYATINDA YENİ BİR SOLUK:ÇADIR BEŞİKTAŞ

İstanbul’un eğlence hayatına, bir katkı da Beşiktaş’tan geldi: ÇADIR, Türkiye’den ve Dünya’dan önemli isimler ve performanslar ile kültür ve müzik yolculuğunda yeni bir durak oldu. Profesyonel çabayla amatör ruhu ustaca birleştiren ses ve gösteri sanatçılarının sahne aldığı ÇADIR; samimi, ilginç dekoru ve fiyat politikasıyla özellikle gençlerin ilgisini çekiyor.


Henüz yeni bir mekan olmasına rağmen, farklı yaşam tarzlarından gelen müzikseverlerin, kendilerini evlerinde bir eğlence ve kültür merkezine dönüşen Çadır, birbirinden farklı proje ve performanslarla İstanbullulara unutulmaz deneyimler yaşatmaya devam ediyor.


Farklı konsepti ve samimi dekorasyonu ile dikkat çeken Çadır’da, Baba Zula, Mısırlı Ahmet, Cenk Erdoğan, Akalica (Almanya), Norrda, Mira, Nisos (Yunanistan) Sulukule Roman Orkestrası, Iya waves, Fourtress (Hollanda), Siya SiyaBend, Jane Walton (Almanya) ve Ayşe Tütüncü gibi isimlerin konser ve etkinliklerin gerçekleştirildiği gibi, üniversiteler arası müzik festivalleri, konsept geceleri ve partnerlerle yapılan ortak projeler de hayat buluyor.


Müzikal etkinliklerin yanı sıra tiyatro ve dans etkinliklerini de yer aldığı Çadır’da; Ada Dans Tiyatrosu Topluluğu, Esnaf Oyuncular (doğaçlama tiyatro) ve Beyoğlu Kumpanya büyük beğeni topluyor.


Adına yakışır etnik duruşuyla, Dünya kültüründen tüm müzik akımlarının önemli temsilcilerine sahne veren Çadır, yaşam felsefesi hayattan keyif almak olan ve bu keyfin sanattan geçtiğini bilen herkesi Beşiktaş’a davet ediyor.


Ahşap ve çadır bezinin bir arada kullanıldığı mekan tasarımı ve özgünlüğü ile ilgi gören Çadır, rahatça gömüleceğiniz mobilyaları, büyük grup masaları ile konuklarının rahatını ön planda tuttuğu gibi kalabalık arkadaş grupları için de bulunmaz fırsat oluşturuyor.


Mütevazi fiyat listesi, sıcak ortamı ve kaliteli hizmetiyle misafirlerini ağırlamaya devam eden Çadır, müzik, dans ve tiyatronun yanı sıra fotoğraf ve resim sergileri gibi pek çok sanat dalına yönelik projeleri ile sanatseverlerin vazgeçilmezleri arasında yerini alıyor.


Çadır’ın farklı dekorasyonunu ve sıcak atmosferini görmeli, kaliteli müziği çok yüksek fiyatlar ödemeden de dinlemeli, Çadır’a özgü “Çadır Frozen” ve “Çadır Kokteyl”i mutlaka denemelisiniz.


Çadır Beşiktaş: Köyiçi Cad. No.10 Beşiktaş (Ziraat Bankası yanı)

Tel: (0212) 260 22 67
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt