İsim Soyisim İle Adres Öğrenme

Sponsorlu Bağlantılar

EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İsim Soyisim İle Adres Öğrenme
TC kimlik no ile adres öğrenme olarak da tanımlayabileceğimiz yöntem ile TC kimlik numarasını bildiğiniz bir kişinin adres bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Aşağıda size vereceğimiz linki kullanarak TC kimlik no konusunda olan bölüme adresini bulmak istediğiniz kişinin TC Kimlik numarasını yazarak ve Resim doğrulamasını da yaparak TC Kimlik No ile Sorgula tuşuna basmalısınız.

Sorgulama işlemi gerçekleştirildiğinde (Kişi Sorgulama), şayet girdiğiniz TC Kimlik numarası doğru ise alakalı kişinin şuanda nüfusa kayıtlı olduğu yerdeki değil, ikamet ettiği başka bir deyişle yaşadığı yerin adresini öğrenmiş olacaksınız.

Bu sorgulamayı yaparken dikkat etmeniz gereken şey arayacağınız kişinin oy verme yetisine sahip olmasıdır. Yani 18 yaşından büyük ve seçmen kaydı olan birinin tc kimlik numarası ile veya diğer kişisel bilgileri ile oturduğu yerin (ikametgahının) adresini tespit edebilirsiniz.

Sorgulama YSK’nın resmi sitesinden yapılmaktadır. Bu açıdan sorumluluk tamamen YSK ile sorgulamayı yapan size aittir. Bu hatırlatmaları da yaptıktan sonra sizeAdres Sorgulaması yapabileceğiniz linki veriyorum. TC Kimlik numarasına göre adres bulmak, Adresini Öğrenmek istediğiniz kişiyi sorgulamak istiyorsanız buyrun.


 


Black-GhosT

Black-GhosT

Üye
bunun uygulaması vardi seçim ile ilgili hala aktif sadece tc giriyorsun anne baba kardeş binadaki komşular ve adrese kadar tum bilgiler çıkıyor
 
  • Beğen
Tepkiler: EroL
Marco Laren

Marco Laren

Üye
Tesekkurler
 


Üst Alt